Kuinkahan moni olisi valmis allekirjoittamaan tämän toiveeni?
Tumma suklaapatukka kuluttajatoive suomalaisille makeisvalmistajille
Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi suomalaisilta makeisvalmistajilta puuttuu kunnollinen tumma suklaapatukka, jossa olisi aidosti täyteläinen maku. Esimerkiksi yhdistelmä 6070 % tummaa suklaata, mintturakeita ja pehmeää toffeeta voisi tarjota aikuisempaan makuun suunnatun vaihtoehdon.
Tällä hetkellä ainoa vastaava tuote, joka osuu omaan makuuni, on saksalainen Riesen-patukka jota joutuu tilaamaan erikseen. Onko tosiaan niin, että suomalaisen suklaanystävän on tyydyttävä ulkomaiseen tuotteeseen, kun kotimainen valikoima tarjoaa suklaassa lähinnä yhden pelkän tumman suklaapatukan.?
Esimerkiksi Fazerin Mint-patukka on hyvä alku, mutta maitosuklaa tekee siitä turhan makean. Moni kuluttaja kaipaisi vaihtoehtoa, jossa olisi vähemmän sokeria ja enemmän suklaan ja mintun makua.
Toivon, että tällaisia toiveita kuunnellaan ja että suomalainen suklaapatukka voisi tulevaisuudessa kilpailla Riesenin kaltaisten tuotteiden kanssa...
Kommentit (10)
Kappas viiva välistä kadonnut nuin-vain...:-O
Jaa`a. Kun kysymykseni ei näytä immeisiä kiinnostavan. Niin kaippa tästä on pääteltävissä että tumman suklaan ystäviä ei pahemmin Suomessa ole. Että sokerinen lälläri suklaa on Suomalaisten herkku... ;-/
Tumma suklaa on vain kitkerää ja aiheuttaa närästystä.
Itse asiassa niin paljon en suklaata syö, että viitsisi lähteä valittamaan. Eikös Lidlissä ole niitä hyvinkin tummia suklaalevyjä aika montakin tarjolla.
Yhdistelmäsi tummasta suklaasta, mintturakeista ja toffeesta kuulostaa kamalalta.
Minttu ei sovi mihinkään muuhun kuin pastilliin ja purkkaan.
Ja se siitä. Tee valituksesi.
Miksi et tee itse haluamaasi suklaapatukkaa? Ylipäätään karkkien syömistä tulisi vähentää, joten mieluummin vähän ja oikeasti hyvää kuin paljon jotain kitkerää saksalaista.
Eipä oo taijjettu maistaa Saksalaista Rieseniä... :-D Vaikka tietysti jos on makuaisti pilattu sokeri mössö suklaalla, niin eipä tarvitse ihmetellä negatiivisesta makuelämyksestä "sopivan" tummaan suklaaseen... ;-)
Vierailija kirjoitti:
Jaa`a. Kun kysymykseni ei näytä immeisiä kiinnostavan. Niin kaippa tästä on pääteltävissä että tumman suklaan ystäviä ei pahemmin Suomessa ole. Että sokerinen lälläri suklaa on Suomalaisten herkku... ;-/
Maitosuklaa paras
Ehdota valmistajille, minusta tuo olisi hyvä idea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jaa`a. Kun kysymykseni ei näytä immeisiä kiinnostavan. Niin kaippa tästä on pääteltävissä että tumman suklaan ystäviä ei pahemmin Suomessa ole. Että sokerinen lälläri suklaa on Suomalaisten herkku... ;-/
Maitosuklaa paras
Jep, voisivat kyllä kehitellä sokerittomia vaihtoehtoja jotka makeutettu jollain luonnollisella ja terveellisellä ja vatsaystävällisellä makeuttajalla joka ei vaikuta makuun.
6000 % suklaata on aika paljon. Eikö se olis jo aika väkevää?