Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Fermentoidut mustikat

Vierailija
06.08.2025 |

2x sisällön kokoinen vakuumipussi vaa'alle. Pussiin mustikat, punnitse ja lisää 2,5% suolaa. Sekoita. Vakumoi. Jätä pöydälle. Kun valmis, laita lasipurkkiin ja jääkaappiin. Nauti. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinnostavaa. Kuinka pitkää fermentointiaikaa suosittelet? 5 päivää, viikko?

Vierailija
2/3 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiinnostavaa. Kuinka pitkää fermentointiaikaa suosittelet? 5 päivää, viikko?

Riippuu mitä tahtoo. Pussin kulman voi leikata maistaakseen ja sulkea uudelleen, kun kuivaa aukon huolella ennen uudelleenvakumointia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkistä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kahdeksan