Miksi kylmän lihapullan dippaaminen jogurttiin on väärin?
Kommentit (14)
Äitisikö sulle asiasta mätkätti? Koska täällä ketään ei kiinnosta että missä sitä lihapullaasi uitat.
Tsatsikihan tehdään kreikkalaiseen jugurttiin ja lihapullien ja kasvisten dippaaminen siihenhän on todella herkullista! Meilläkin ollut usein tarjolla.
Joku EU direktiivi muistaakseni määrää lihapullien dippaamisesta.
Ananasjogurtti ja Snellman lihapullat kylmänä . Mitä väärää . On Kreikassa kun aviottomia lapsia jotka syö tsaslikia. Kalimera mohamettiset siellä turisteja huijaa.
Miksi olisi? Turkissa ja Kreikassa tuo on ihan normaali katulounas. Tosin Turkissa se jugurtti on Ayrania eli ei ihan sellaista kuin luonnonjugurtti, vaan kevyttä jogurttia jossa on pieni ripaus suolaa.
Ja liha on kokolihaa eikä mikään eines.
Ei ole väärin. Se on väärin, jos dippaat lihiksen sulaan lyijyyn.
Vierailija kirjoitti:
Joku EU direktiivi muistaakseni määrää lihapullien dippaamisesta.
Jep. Ja kun vauvapalstalla joku muistelee tällaisen direktiivin ehkä olevan olemassa, se tulkoon välittömästi toimeeenpantavaksi, edesvastuun uhalla.
Vierailija kirjoitti:
Miksi olisi? Turkissa ja Kreikassa tuo on ihan normaali katulounas. Tosin Turkissa se jugurtti on Ayrania eli ei ihan sellaista kuin luonnonjugurtti, vaan kevyttä jogurttia jossa on pieni ripaus suolaa.
Ja liha on kokolihaa eikä mikään eines.
turkissa, kreikassa ja balkaneilla jogurtti täyslihapullien kanssa on tosin lämmin lounas eivätkä ne pullat ole kylmiä, ei kukaan syö kylmiä lihapullia, suomalaiset ja ruotsalaiset nyt ovat hassu poikkeus
Vierailija kirjoitti:
Ananasjogurtti ja Snellman lihapullat kylmänä . Mitä väärää . On Kreikassa kun aviottomia lapsia jotka syö tsaslikia. Kalimera mohamettiset siellä turisteja huijaa.
Taidat olla vammainen tai persu. Sekä että. Ei terveet ala persuiksi.
Vierailija kirjoitti:
Miksi olisi? Turkissa ja Kreikassa tuo on ihan normaali katulounas. Tosin Turkissa se jugurtti on Ayrania eli ei ihan sellaista kuin luonnonjugurtti, vaan kevyttä jogurttia jossa on pieni ripaus suolaa.
Ja liha on kokolihaa eikä mikään eines.
Ei itse tehty lihapulla ole mikään eines, vaikka se olisi jääkaappikylmä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi olisi? Turkissa ja Kreikassa tuo on ihan normaali katulounas. Tosin Turkissa se jugurtti on Ayrania eli ei ihan sellaista kuin luonnonjugurtti, vaan kevyttä jogurttia jossa on pieni ripaus suolaa.
Ja liha on kokolihaa eikä mikään eines.
turkissa, kreikassa ja balkaneilla jogurtti täyslihapullien kanssa on tosin lämmin lounas eivätkä ne pullat ole kylmiä, ei kukaan syö kylmiä lihapullia, suomalaiset ja ruotsalaiset nyt ovat hassu poikkeus
En minäkään söisi kylmiä liharuokia etelässä. Kuumina ja tuoreina. Täällä pohjoismaissa voi paremmin luottaa kylmäketjun katkeamattomuuteen.
Ketään ei kiinnosta.