voiko lasagnen kastikkeet tehdä valmiiksi edellisenä päivänä?
Voiko lasagnan kastikkeet tehdä valmiiksi edellisenä päivänä?
Vaikuttaako mitenkään lopputulokseen, jos teen jauhelihakastikkeen ja juustokastikkeen valmiiksi tänään illalla jääkaappiin ja kokoan ja paistan lasagnen huomenna lounaaksi?
Kommentit (5)
No jos on pakko, niin voihan sen niinkin tehdä. On siinä maussa ero, jos jauheliha paistetaan, laitetaan kastekkeen sekaan ja jääkaappiin. Seuraavana päiväna lasagneen ja uuniin. Mikä tahansa ruoka on parempaa, kun se tehdään kerralla valmiiksi.
Sen voi tehdä kokonaan valmiiksi ja paistaa seuraavana päivänä.
Siinä ne jauhelihat paistaa ja heittää kastikkeet sekaan, samalla kun uuni lämpenee.
Lasagnelevyjä, kastiketta, kermaa ja juustoraastetta vuorotellen vuokaan ja uuniin, ei ole kovin kummoinen tehdä.
Kiitos vinkeistä!
Testasin tätä jo toimi ihan hyvin. Teen lasagnea sen verran harvoin, etten tiedä vaikuttiko tämä jollain tavalla makuun, mutta hyvää tuli näinkin.
-AP
Voi tehdä ja jopa kannattaa. Muista hauduttaa jauhelihakastike matalalla lämmöllä pitkään.