Miksi syöt halloumia? Ei maistu miltään ja on kuin kumia
Kommentit (21)
Minusta siinä on reilusti makua. Ehkä sulla on puusuu?
No kyllä suolainen halloumi enemmän maistuu kuin esim. mozzarella
Sun makuaistissa on vikaa! Sehän on ihan tajuttoman hyvää uunissa paistettuna.
Koska se on todella hyvää, eikä ollenkaan kumia. Pidän myös leipä- ja kotijuustosta.
Oletko miettinyt että ihmisillä jotka pitävät halloumista on siitä varmaan erilainen kokemus?
Syön helteillä halloumia ja vesimelonia. Opin se asuessani Kreikassa, siellä vanhat rouvat tekevät niin. Saat suolaa ja sokeria ja sitten kun muistat vielä juoda vettä, niin pysyy elektrolyytti-ja nestetasapaino hyvänä :)
Vierailija kirjoitti:
Sun makuaistissa on vikaa! Sehän on ihan tajuttoman hyvää uunissa paistettuna.
Tai pannulla, rapsakaksi paistettuna
Vierailija kirjoitti:
Syön helteillä halloumia ja vesimelonia. Opin se asuessani Kreikassa, siellä vanhat rouvat tekevät niin. Saat suolaa ja sokeria ja sitten kun muistat vielä juoda vettä, niin pysyy elektrolyytti-ja nestetasapaino hyvänä :)
Hyvin nestepitoinen on tuo vesimeloni
En syö, ne jotka syö sanoo että maistuu suolaiselle leipäjuustolle, en syö sitäkään
Minusta se maistuu hyvälle ja suutuntuma on myös mukava
Onko aitoa halloumia vai näitä grillijuustoja jotka maistuvat pyyhekumilta?
Suolalta maistuu. Mutta varmaan aika rasvaista, turhia kaloreita.
Onko ap vetänyt halloumia kylmänä paketista?
Vierailija kirjoitti:
En syö, ne jotka syö sanoo että maistuu suolaiselle leipäjuustolle, en syö sitäkään
Lakkahillon kera sulaneena, wow molemmat. Jos mauttomia haet, niin mozzarellaa siteen.
Itsetehtyjen hampurilaisten välissä hyvää halloumipaketti, mustahärkäpapukasvispihvi, cheddaria, ananasta, sipulia, majoneesisoosit paprika/kurkku halkaiset halloumin, maustat vaikka mustapippurilla sen ja paistat pannulla kaikki, ladot sämpylöitten väliin (esim airfryerissa lämmität sämpylät ja cheddar sulaa samalla).. täytteinä käytät hampurilaiseen suolakurkkua, salaatinlehtiä ja tomaattia.. tulee todella hyvä ja maittava ateria. Halloumista tykkään itse juuri mustahärkäpapupihvin kanssa paremmin kuin lihapihvin, tulee liian raskas silloin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö, ne jotka syö sanoo että maistuu suolaiselle leipäjuustolle, en syö sitäkään
Lakkahillon kera sulaneena, wow molemmat. Jos mauttomia haet, niin mozzarellaa siteen.
Sulaa halloumia? 🙄
Vierailija kirjoitti:
Suolalta maistuu. Mutta varmaan aika rasvaista, turhia kaloreita.
Eikun juurikin tarpeellisia kaloreita. Turhia kaloreita on sokerijuomissa, karkeissa ja pullassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En syö, ne jotka syö sanoo että maistuu suolaiselle leipäjuustolle, en syö sitäkään
Lakkahillon kera sulaneena, wow molemmat. Jos mauttomia haet, niin mozzarellaa siteen.
antakaa niiden juustojen edes lämmetä huoneenlämmössä. mitens olis eedami suoraan jääkaapista?
Oletko kuullut ikinä mausteista?