Miksi on innostuttu keraamisista liesitä? Mikä niissä on muka niin erinomaista? Vai onko vaan että antavat kuvan jostakin luksusasunnosta?
Mielestäni ne ovat inhottavia ja vaikea pitää puhtaana. Kun kattilan tai paistinpannun pohja tulee vanhemmaksi niin siitä jää jotakin sotkua kemialliseen lieteen vai teenkö jotain ihan väärin? Aina pitäisi olla vain uusi kattila ja paistinpannu?
Kommentit (23)
Kuluttavat vähemmän sähköä kuin valurautaiset.
Helpompi se on pitää puhtaana. Olen tosin huomannut ettei kaikki ole kosjaan kuulleetkaan puhdistuslastasta.
Vierailija kirjoitti:
Helpompi se on pitää puhtaana. Olen tosin huomannut ettei kaikki ole kosjaan kuulleetkaan puhdistuslastasta.
Sehän tulee uunin mukana. Tietenkin tollo Ap on heittänyt sen roskiin outona härpäkkeenä, kun ei ole ymmärtänyt, mitä sillä tehdään.
Etkö sinä Ap ole koskaan älynnyt, että kattiloista ja pannuista pitää pestä pohjatkin? Sinä varmaan käsitiskissä peset lautasistakin vain sisäpuolet, eikö vain?
Vieläkö niitä on?
Luulis että kaikilla on jo induktio
Vierailija kirjoitti:
Paljon paremmin sitä pitää puhtaana kun hinkkaat patapatalla pattihellan patteja ja muutenin niiden pattirautojen juureen jää paskaa mitä saa hinkata tunti tolkulla.
Ei pidä paikkaansa.Jos peset joka kerta käytön jälkeen on helpompi pitää puhtaana.
Sitä paitsi on vanha malli pitkäikäisempi.
Vierailija kirjoitti:
Luksusasunnoissa on kaasuliesi.
Aika harvassa asunnossa enää on kaasu. Tietty jos haluaa pullojen kanssa leikkiä, niin siitä vaan. Tulee pitkässä juoksussa hintaa, kun aina ostaa sen 11 kg:n pullon.
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö niitä on?
Luulis että kaikilla on jo induktio
Niin, keraaminen liesi oli uutuus (kai) joskus 15 vuotta sitten. Induktio on paras.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Helpompi se on pitää puhtaana. Olen tosin huomannut ettei kaikki ole kosjaan kuulleetkaan puhdistuslastasta.
Sehän tulee uunin mukana. Tietenkin tollo Ap on heittänyt sen roskiin outona härpäkkeenä, kun ei ole ymmärtänyt, mitä sillä tehdään.
Ei aina tule. Me esim. ostettiin viime vuonna induktioliesi, ei ollut lastaa mukana. Mutta kaupasta niitä saa.
Onko induktioliesi sama kuin keraaminen liesi?
Vierailija kirjoitti:
Onko induktioliesi sama kuin keraaminen liesi?
Induktioliedessä on keraaminen taso mutta tekniikka on aovan toinen.
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö niitä on?
Luulis että kaikilla on jo induktio
Ei kai niitä keraamisia edes myydä enää? Induktio on niin paljon parempi.
Vierailija kirjoitti:
Luksusasunnoissa on kaasuliesi.
Indugtioliesi.
Ihmettelen miksi keraamisia ja muita antiikkisia edes mydään enää. Jos ei ole kaasuhifustelijä niin induktioliesi on ainoa järkevä. Eihän kukaan enää kuvaputkitelevisiotakaan osta
Vierailija kirjoitti:
Onko induktioliesi sama kuin keraaminen liesi?
Tämä. Induktioliesi ainakin on helppo pitää puhtaana kun taso on lasia. Pyyhkäisee vain kostealla. Ja induktioliesi on muutenkin ylivoimainen ominaisuuksiltaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luksusasunnoissa on kaasuliesi.
Aika harvassa asunnossa enää on kaasu. Tietty jos haluaa pullojen kanssa leikkiä, niin siitä vaan. Tulee pitkässä juoksussa hintaa, kun aina ostaa sen 11 kg:n pullon.
Aha, sinä lähdit siis maratonille kaasupulloa roikottaen. Voi hyvänen aika, miettikää nyt joskus tuota epäasuomalaista ilmaisua käyttäessä, miten se luonnistuu kerrottavaan asiaan, paljon käyttökelpoisempia ilmaisujakin kun kielestä löytyisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö niitä on?
Luulis että kaikilla on jo induktio
Niin, keraaminen liesi oli uutuus (kai) joskus 15 vuotta sitten. Induktio on paras.
40 vuotta sitten ne olivat uutuuksia. Induktio ei lie paras sirinänsä takia esim. tinnituksesta kärsivälle ihmiselle.
Paljon paremmin sitä pitää puhtaana kun hinkkaat patapatalla pattihellan patteja ja muutenin niiden pattirautojen juureen jää paskaa mitä saa hinkata tunti tolkulla.