Mihin Pestoa käytetään?
Kommentit (19)
Tykkään siitä kun kiehautan tortellineja ja sitten pyöräytän päälle pestoa
Pastan kanssa sellaisenaankin namia. Sen tekee itsekin kun möyhentää basilikan, valkosipulin, pinjansiemenet ja öljyn, suolaa tarvittaessa
On eroja. Säilykepurkkipestolla ei tee mitään, kylmähyllystä saa ihan siedettävää, kuitenkin parasta on tehdä pesto itse, eikä se ole edes vaikeaa.
Vierailija kirjoitti:
Pastan kanssa sellaisenaankin namia. Sen tekee itsekin kun möyhentää basilikan, valkosipulin, pinjansiemenet ja öljyn, suolaa tarvittaessa
Parmesan unohtui.
Lidlin tuorepesto on parasta! Kylmäkaapista
On eroja. Kannattaa maistaa myös punaista pestoa. Varmaan jostain Liguriasta saisi tosi hyvää pestoa, mutta tuo mainittu Lidin tuorepesto ajaa asiansa.
Vierailija kirjoitti:
On eroja. Säilykepurkkipestolla ei tee mitään, kylmähyllystä saa ihan siedettävää, kuitenkin parasta on tehdä pesto itse, eikä se ole edes vaikeaa.
Säilykkeissäkin on eroja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
On eroja. Säilykepurkkipestolla ei tee mitään, kylmähyllystä saa ihan siedettävää, kuitenkin parasta on tehdä pesto itse, eikä se ole edes vaikeaa.
Säilykkeissäkin on eroja.
Jos olet löytänyt sellaisen, jota kärsii syödä, niin vinkkaa ihmeessä merkki.
Pestoa? Siis kirjoitit Peston isolla alkukirjaimella eli kyseessä joku erillisnimi. Tiedän vain peston, en Pestoa.
Pestohan on Tikkurilan puolihimmeä (semigloss) sisämaali, joka erinomaIsesti sopii vaikka väliovien maalaukseen
Pyörittää pastaa siinä, namnam! Pikkusuolaisiin myös hyvä, esim. fetan ja tomaatin kanssa.
Pestolohi on yksi ruokalaji.
Ja tosiaan spagetissa hyvää.
Sopii vaikka salaattienkin kastikkeeksi. Ostin kerran valmissalaatin missä oli pussissa pestosoosi.
Vierailija kirjoitti:
Pyörittää pastaa siinä, namnam! Pikkusuolaisiin myös hyvä, esim. fetan ja tomaatin kanssa.
Nami, vaikka fetapiirakka jossa tomaattia ja pestoa ohessa tarjolla.
Lidlin tuorepesto (Nonna Mia) on ainoa mitä voi(n) syödä hymyillen jos ei ite tee. Muut on ihan karseita.
Pastaan, leivän päälle, salaattiin, piirakkaan. Helppo tehdä itsekin.
Vierailija kirjoitti:
Pestoa? Siis kirjoitit Peston isolla alkukirjaimella eli kyseessä joku erillisnimi. Tiedän vain peston, en Pestoa.
No siis Pertti-Isto, ei kaivane esittelyjä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pastan kanssa sellaisenaankin namia. Sen tekee itsekin kun möyhentää basilikan, valkosipulin, pinjansiemenet ja öljyn, suolaa tarvittaessa
Parmesan unohtui.
Totta! Hyvä kun huomasit
Pizzan ja pastaan esimerkiksi.