Kaveri säilyttää kahvia, suklaata ja leipää huoneenlämmössä! 🤣
Kommentit (51)
Avattuna kahvi kuuluu jääkaappiin.
Törppö, mikään noista ei kaupassakaan ole jääkaapissa.
Vierailija kirjoitti:
Avattuna kahvi kuuluu jääkaappiin.
Kahvi kyllä mutta suklaa ei.
Sulla incelli jutut vaan huononee.
Vierailija kirjoitti:
Törppö, mikään noista ei kaupassakaan ole jääkaapissa.
Kaupassa niitä paketteja ei olla avattu
Ap
Vierailija kirjoitti:
Avattuna kahvi kuuluu jääkaappiin.
Tiivis sulkeminen riittää. Ei missään nimessä peltipurkkiin ilman pakettia, vaan paketti kiinni teipattuna.
Onko sama kaveri joka keräsi työttömänä 50 000€ edestä pulloja ja tölkkejä?
Kahvissa on rasvaa joten kuuluu jääkaappiin, eihän kukaan voitakaan säilytä huoneenlämmössä?
Jos ei ole tosi kuumaa, voi säilyttää ihan pöydällä. Jääkaapissa osa viljoista homehtuu.
Koska he eivät tiedä, että rasvaiset tuotteet eltaantuvat lämpimässä. Perussivistyksen puute.
Ehkä ahmivat suklaan, ennen kuin eltaantuu. Ja käyttävät kahvinkin nopeasti, koska ovat addikteja.
Tumma kaakaokin kuuluu säilyttää jääkaapissa, se on rasvsinen tuote. Pähkinöistä puhumattakaan! Täytyy olla myös ilmatiiviisti suljettu, kuten aina.
Vierailija kirjoitti:
Koska he eivät tiedä, että rasvaiset tuotteet eltaantuvat lämpimässä. Perussivistyksen puute.
Ehkä ahmivat suklaan, ennen kuin eltaantuu. Ja käyttävät kahvinkin nopeasti, koska ovat addikteja.
Tumma kaakaokin kuuluu säilyttää jääkaapissa, se on rasvsinen tuote. Pähkinöistä puhumattakaan! Täytyy olla myös ilmatiiviisti suljettu, kuten aina.
Näinhän se on
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Avattuna kahvi kuuluu jääkaappiin.
Tiivis sulkeminen riittää. Ei missään nimessä peltipurkkiin ilman pakettia, vaan paketti kiinni teipattuna.
Semmoinen peltipurkki, mikä sulkeutuu tiiviisti toimii ihan hyvin.
"Jos juot kahvia vain harvoin, voit säilyttää tiiviisti suljettua kahvipakettia jääkaapissa. Näin se säilyy pidempään tuoreena. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos säilytät avattua kahvipakettia yli viikon, silloin se kannattaa säilyttää jääkaapissa, Pauligilta kerrotaan. Kahvipaketin tulisi olla jääkaapissa tiiviisti suljettu, jotta siihen ei tartu tuoksuja ja makuja muista ruoista."
"Fazer Leipomoiden mukaan jääkaappi on kehno säilytyspaikka leivälle ja kylmässä leivät vanhenevatkin huomattavasti nopeammin kuin omassa pakkauksessaan huoneenlämmössä säilytettynä. On tutkittu, että vanhenemien saattaa jääkaapissa tapahtua jopa seitsemän kertaa nopeammin!"
"Suklaa ei ole jääkappituote. Säilytä suklaa kuivassa ja viileässä, mieluiten 1620 asteen lämpötilassa. Tasainen lämpötila on suklaalle paras, älä siis altista suklaata suurille lämpötilavaihteluille."
Mutta nämä ap tiesitkin, yrität vain provota ja saada kiihkeää keskustelua aikaan. No tässä on nyt totuus, kenenkään ei tarvitse vängätä sulle vastaan.
Palstan taso huononee huononemistaan.
Vierailija kirjoitti:
Kahvissa on rasvaa joten kuuluu jääkaappiin, eihän kukaan voitakaan säilytä huoneenlämmössä?
Pähkinöissäkin on, säilytätkö niitäkin jääkaapissa?
Taas tällainen samanlainen avaus. Väitetään jotain täysin järjenvastaista ja sitten avaaja jää pikku temmi pystyssä odottelemaan kommentteja, kun ihmiset tulee hänelle väittämään vastaan!
Tämä hullu tekee usean tällaisen vastaavan avauksen päivässä.
Vierailija kirjoitti:
up
Tunge se uppi perseeseesi.
Vierailija kirjoitti:
"Jos juot kahvia vain harvoin, voit säilyttää tiiviisti suljettua kahvipakettia jääkaapissa. Näin se säilyy pidempään tuoreena. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos säilytät avattua kahvipakettia yli viikon, silloin se kannattaa säilyttää jääkaapissa, Pauligilta kerrotaan. Kahvipaketin tulisi olla jääkaapissa tiiviisti suljettu, jotta siihen ei tartu tuoksuja ja makuja muista ruoista."
"Fazer Leipomoiden mukaan jääkaappi on kehno säilytyspaikka leivälle ja kylmässä leivät vanhenevatkin huomattavasti nopeammin kuin omassa pakkauksessaan huoneenlämmössä säilytettynä. On tutkittu, että vanhenemien saattaa jääkaapissa tapahtua jopa seitsemän kertaa nopeammin!"
"Suklaa ei ole jääkappituote. Säilytä suklaa kuivassa ja viileässä, mieluiten 1620 asteen lämpötilassa. Tasainen lämpötila on suklaalle paras, älä siis altista suklaata suurille lämpötilavaihteluille."
Mutta nämä ap tiesitkin, yrität vain provota
No nyt on kovat lämpötilat suklaalle. Millainen teollisuusuuni tuohon tarvitaan?
Ihan kauheeta, ap. Kai oot varannut jo ajan terapiaan tämän vuoksi?