Ärsyttävä tapa, jättää kahvipannun pohjalle vettä
Töissä moni tekee tätä. Sitten kun seuraava keittää, siitä tulee laimeaa kun siellä oli se vesi valmiina pohjalla kun uutta kahvia alkoi tippua. Ei sitä hoksaa katsoa, ellei sitten ole tyhmä ja käytä sitä pannua veden lisäämiseen. Mikä sen veden idea on...
Kommentit (39)
Pelkäävät että tyhjä kannu halkeaa kun laittaa kuumalle levylle. Sinun pitää vain muistaa tarkistaa ja huuhdella pannu vaikka et lisää sillä vettä.
Vesi varmaan liottamassa mahdollisia kahvijäämiä pannussa.
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
Niin siis olet niin tyhmä että et hoksaa katsoa pannua vaan lisäät vaan vettä siihen ja lorotat?
Se vesi liottaa vähän niitä jäämiä eikä sillä pannulla edes pitäisi kaataa vettä keittimeen.
Moni käyttää nuo vedet kasvien kasteluun kun siinä on vähän kasveille sopivia ravinteita mitkä likoaa kahvista.
Kyllähän nyt muutenkin se pannu pitää pestä tai ainakin huuhdella ennen kuin siihen laittaa uutta kahvia tippumaan, eihän töissä voi tietää onko edellinen sitä tehnyt. Niin miten ihmeessä se vesi voi jäädä huomaamatta?
Vierailija kirjoitti:
Vesi varmaan liottamassa mahdollisia kahvijäämiä pannussa.
Hirvee bakteerikasvattamo pesemättömässä pannussa joku haalea vesi.
Vierailija kirjoitti:
Pelkäävät että tyhjä kannu halkeaa kun laittaa kuumalle levylle. Sinun pitää vain muistaa tarkistaa ja huuhdella pannu vaikka et lisää sillä vettä.
Minä laitan vettä pannun pohjalle, mikäli en heti pese pannua. En myöskään pelkää mitään pannun hajoamisia ja en myöskään lisää keittimen kannulla vettä. Osaan vain huuhtaista pannun aina ennen kahvinkeittoa. Näin pannu pysyy aivan puhtaana myös seuraavaan keittoon, eikä edelliset kahvin rippeet ole kuivuneet pohjaan. Aina sinne pari tippaa jää, vaikka kuinka kaataa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
En koskaan kaada sillä, jos ei ole pesty edellisen keiton jälkeen. Menee säiliöön epäpuhdasta vettä kahvinjäämien vuoksi
Typerä tapa kaataa sillä käytetyllä kannulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
Vesi kallista niin voi kaataa ne jo pannussa olevat vedet säiliöön ja jos ei riitä niin sitten vasta lisää kraanasta.
Vierailija kirjoitti:
Pelkäävät että tyhjä kannu halkeaa kun laittaa kuumalle levylle. Sinun pitää vain muistaa tarkistaa ja huuhdella pannu vaikka et lisää sillä vettä.
Ei todellakaan halkea, se on kuumankestävää lasia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
En koskaan kaada sillä, jos ei ole pesty edellisen keiton jälkeen. Menee säiliöön epäpuhdasta vettä kahvinjäämien vuoksi
Typerä tapa kaataa sillä käytetyllä kannulla.
Käytetystä ja epäpuhtaasta kannusta sitten valmis kahvi kuppiin kuitenkin?
Vai mikä tuossa on se epäpuhdas juttu.
22 vuotta kaatanut kahvipannulla vedet samaan moccamasteriin ja kaadan edelleenkin. Kahvinkeitin putsataan säännöllisesti ja kahvi maistuu hyvälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
Vesi kallista niin voi kaataa ne jo pannussa olevat vedet säiliöön ja jos ei riitä niin sitten vasta lisää kraanasta.
Liata samalla se säilö 🙄 Fiksuako , ei ! Kuinka usein peset sen säilön ?
Koskaan ei käytetä sitä kannua veden kaatamiseen sinne säiliöön, hyi helv...
Liottamassa kahvinjäämiä? Tarviiko niitä nyt jokapäivä liotella puhtaasta pannusta. Jotkut osaa ihan pestäkin sen pannun ja jättää kuivumaan. Miksi siellä pitää koko ajan olla vesi? Siinä kasvaa bakteerit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämä. Ihan siis vituttaa.
Siksi kannattaakin kaataa sillä keittimen pannulla vesi keittimen söiliöön niin ei jää vettä valmiiksi pannuun.
En koskaan kaada sillä, jos ei ole pesty edellisen keiton jälkeen. Menee säiliöön epäpuhdasta vettä kahvinjäämien vuoksi
Typerä tapa kaataa sillä käytetyllä kannulla.
Käytetystä ja epäpuhtaasta kannusta sitten valmis kahvi kuppiin kuitenkin?
Vai mikä tuossa on se epäpuhdas juttu.
Pitääkö se rautalangasta vääntää ? . Pannu, jossa on ollut kahvia ei enää ole puhdas.
Kaada vain puhtaalla astialla vettä säiliöön, säilyy säiliö puhtaana.Tuskin haluat säiliötä joka päivä,pestä ?
Vierailija kirjoitti:
Koskaan ei käytetä sitä kannua veden kaatamiseen sinne säiliöön, hyi helv...
Miksei? Mulla ainakin moccamasterin söiliö yhtä kirkas luin uutena ollut.
Joillakin on ihan samea kun jättävät vesisäiliön kannen täysin kiinni väliajoiksi. Leväähän se alkaa kasvamaan sillä tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koskaan ei käytetä sitä kannua veden kaatamiseen sinne säiliöön, hyi helv...
Miksei? Mulla ainakin moccamasterin söiliö yhtä kirkas luin uutena ollut.
Joillakin on ihan samea kun jättävät vesisäiliön kannen täysin kiinni väliajoiksi. Leväähän se alkaa kasvamaan sillä tavalla.
Jos tykkäät juoda kahvia mikä on kulkenut rasvasta härskiintyneen putken läpi niin mikäs siinä. Ei sitä silmillä näe.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koskaan ei käytetä sitä kannua veden kaatamiseen sinne säiliöön, hyi helv...
Miksei? Mulla ainakin moccamasterin söiliö yhtä kirkas luin uutena ollut.
Joillakin on ihan samea kun jättävät vesisäiliön kannen täysin kiinni väliajoiksi. Leväähän se alkaa kasvamaan sillä tavalla.
Jos tykkäät juoda kahvia mikä on kulkenut rasvasta härskiintyneen putken läpi niin mikäs siinä. Ei sitä silmillä näe.
Ei mun keittimen pannu ole rasvaisen tuntuinen sisältä vaikka saattaa välillä olla hieman kahvin pintyttämä. Silloin kun alkaa häiritsemään niin pesen sen.
Työpaikoilla noita välttämättä ei viitsitä edes pestä.
Tämä. Ihan siis vituttaa.