Käytetäänkö ravintoloissa aina kasviöljyä uppopaistamiseen?
Siinä prosessissa syntyy epäterveellisiä transrasvoja, jotka ovat erittäin epäterveellisiä.
Kommentit (12)
Siemenöljyt ovat aina epäterveellisiä, etenkin kuumennettuna. McDonalds alkoi käyttää niitä vasta 1990.
Aina hylkeenrasvaa, kuten joku jo tiesikin. Siksi ne rekkajonot ravintoloiden takaovilla; rahtaavat hylkeenraatoja Grönlannista yötä päivää.
Vierailija kirjoitti:
Mineraaliöljy parasta.
Rypsiöljy oli käytetyin voiteluöljy Toisen Maailmansodan aikaan laivoissa.
Biodieseliä.
Ihan oikeasti nyt ap. Fossiilista maaöljyäkö niiden pitäisi käyttää?
Vierailija kirjoitti:
Ihan oikeasti nyt ap. Fossiilista maaöljyäkö niiden pitäisi käyttää?
Hampurilaisravintolat käyttivät vuoteen 1990 asti eläinrasvoja.
Muslimit syövät tietämättään satojatuhansia kiloja laardia upporasvan seassa. Ranskalainen peruna ei ole halal vaikka niin mainostetaan.
Vierailija kirjoitti:
Ihan oikeasti nyt ap. Fossiilista maaöljyäkö niiden pitäisi käyttää?
Oliiviöljyä, avokadoöljy, pähkinäöljyä, voita tai gheetä pitäisi käyttää.
Mikäs TERFfi aloittaja oikein on, kun ei transrasvat kelpaa?
Vierailija kirjoitti:
Muslimit syövät tietämättään satojatuhansia kiloja laardia upporasvan seassa. Ranskalainen peruna ei ole halal vaikka niin mainostetaan.
Syökööt. Tai menkööt kotiinsa syömään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan oikeasti nyt ap. Fossiilista maaöljyäkö niiden pitäisi käyttää?
Oliiviöljyä, avokadoöljy, pähkinäöljyä, voita tai gheetä pitäisi käyttää.
Mitä muuta oliiviöljy, avokadoöljy ja pähkinäöljy ovat kuin kasviöljyjä? Ja oikeastiko käyttäisit voisulaa tai gheetä uppopaistoon?
Ei käytetä. Hylkeenrasvaa useimmiten.