Miksi useimmat ruuat tehdään seisten, miksi helloihin ja grilleihin ei tehdä istumaosaa kokille?
Käytännössä vain nuotiolla yleensä istutaan makkaraa paistaen, muut ruuat tehdään taikauskoisesti seisoma- asennossa! Jopa arvokkaimmat huippukokit tekevät ruuan seisten vaikka heillä olisi varaa jopa ilmastoituihin ja hieroviin työtuoleihin. Myös kasviksetkin pilkotaan seisten, miksi tähän on suostuttu? Ihmeellistä että sitten kuitenkin istutaan syömään, yleensä saman pöydän ääreen jossa nuo kasvikset on juuri SEISTEN pilkottu!
Miksei ole korkeussäädettäviä pehmeitä ruuanlaittotuoleja joissa olisi käsinojissa maustehyllyt ja pieni jääkaappi esimerkiksi voille ja paitosrasvoille, hienoimmissa malleissa olisi veitsipidikkeet ja juomahanat😊 Tuoreita pippureita ja yrttejä voisi laittaa tuolinjalassa olevaan pieneen myllyyn joka jauhaisi kuin mortteli ainekset kokin kääntäessä ruuanlaittotuoliaan.
Tähän asiaan tultava muutos nyt ja pian!
Kommentit (2)
Ei tarvi. Kävelyrollaattoreissa on päädyssä perseenlaskutila.
Harva ruoka vaatii niin aktiivista tekemistä, että lieden/grillin vieressä pitää kokoajan seistä. Eli ehdin hyvin halutessani istuskelemaan eri työvaiheiden välissä.