Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Siis mikä on näiden grillijuustojen idea? Nahkea pala narskuvaa mautonta juustoa?
21.06.2025 |
Juusto on hekullisimmillaan sulavana ja valuvana ja sellaistahan ei griillin voi laittaa koska se sulaisi ritilälle ja valuisi sen läpi.
Kommentit (7)
Hih. Ei sitä kannata laittaa. Ehkä heti grillaamisen jälkeen ruokien päälle muut juustot sulamaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä grillattu halloumi on hyvää esim mustaviinimarjahillon kanssa.
Ihanan herkullista venynyttä vanhaa nahkaa
Kerran kokeilin, kiiti mutta riitti, en toista kertaa osta. Mieluummin leipäjuusto paistinpannulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kerran kokeilin, kiiti mutta riitti, en toista kertaa osta. Mieluummin leipäjuusto paistinpannulla.
Näissä ei hirveästi edes oo eroa.
Alue: Aihe vapaa
Huvä maku? Jos on nahkea ja mauton, et ole paistanut tarpeeksi.