Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siis mikä on näiden grillijuustojen idea? Nahkea pala narskuvaa mautonta juustoa?

Vierailija
21.06.2025 |

Juusto on hekullisimmillaan sulavana ja valuvana ja sellaistahan ei griillin voi laittaa koska se sulaisi ritilälle ja valuisi sen läpi.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huvä maku? Jos on nahkea ja mauton, et ole paistanut tarpeeksi.

Vierailija
2/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hih. Ei sitä kannata laittaa. Ehkä heti grillaamisen jälkeen ruokien päälle muut juustot sulamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita fetaa !

Vierailija
4/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä grillattu halloumi on hyvää esim mustaviinimarjahillon kanssa. 

 

Vierailija
5/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanan herkullista venynyttä vanhaa nahkaa

Vierailija
6/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran kokeilin, kiiti mutta riitti, en toista kertaa osta. Mieluummin leipäjuusto paistinpannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerran kokeilin, kiiti mutta riitti, en toista kertaa osta. Mieluummin leipäjuusto paistinpannulla.

Näissä ei hirveästi edes oo eroa.