Miten tehdään kasvispipuuro?
Kommentit (7)
Tehhään vispipuuro ja sanotaan: Kas!
Voit etsiä reseptejä. En tiedä millainen jauhopeukalo olet.
Tarvii 300 g jauhenlihaa, 250 g poro- tai riistakäristystä, 150 g naudanlihaa ja litra jakinmaitoa.
Kas vispipuuro? Kasvis pipuuro? Nyt mäkin haluan tietää mitä noi on ja miten ne tehdään.
Vierailija kirjoitti:
Kas vispipuuro? Kasvis pipuuro? Nyt mäkin haluan tietää mitä noi on ja miten ne tehdään.
entä kasvispi puuro?
Mikä on kasvis-vispipuuro? Jos kyse tavallisesta vispipuurosta, niin sehän on pelkkää kasvista. Klassinen vispipuuro on puolukkahilloa tai survos tuoreista puolukoista, vettä, mannaryynejä (eli vehnää) ja sokeria maun mukaan.
Vispipuuron onnistumisessa on tärkeää, että puuron annetaan jäähtyä haaleaksi ennen vispaamista. Kuuma puuro ei kuohkeudu. Kunnon vispipuuro on sellaista unelmaisen kuohkeaa.
Vispin voi tehdä tietysti monesta muustakin marjasta, kuten punaherukoista, muussatuista mansikoista tai raparperimehuun.
mikä on kasvispi?