Kokemuksia airfryeristä?
Mies haluaisi ostaa. Itse en tajua: meillä on kiertoilmaiuuni sekä rasvakeitin.
Miksi kannattaisi hankkia kuitenkin? Kokemuksia kyselen, en uskomuksia.
Kommentit (24)
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Meillä taas ostettiin reilu vuosi sitten. Muutaman kerran käytettiin. Joo, ei huono, mutta vanhat tavat toimii nopeammin. Notku puoli vuotta tiskipöydän nurkassa, ennen joulua vein kirpparille. Ei mennyt kaupaksi, varmaan 13 fryeria oli myynnissä muutamalla kympillä.Kaikki vähän käytettyjä, lähes uusia.
Minusta ihan turha. Meillä ollut jo vuosia. T. Valis
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Olen tyytyväinen sen nopeuteen, kokoon ja ruuan laatuun.
Mitä sen pitäisi muuta tehdä? Imuroida?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Olen tyytyväinen sen nopeuteen, kokoon ja ruuan laatuun.
Mitä sen pitäisi muuta tehdä? Imuroida?
Aloitukseen liittyen: mikä siinä on parempaa kuin uunissa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Olen tyytyväinen sen nopeuteen, kokoon ja ruuan laatuun.
Mitä sen pitäisi muuta tehdä? Imuroida?
Aloitukseen liittyen: mikä siinä on parempaa kuin uunissa?
Airilla ruoka on jo valmis kun normi uuni vasta lämmennyt.
Tänään tein lounaalle 3 kanafilettä 10min ja päältä rapsakka ja sisältä mehevä.
Normiuuni olisi tuossa ajassa juuri lämmennyt vasta 200 asteeseen.
Säästää uunia, ei tarvitse odotella uunin lämpiämistä. Laatikkoruokaa tehdessä huomasi, että kaikki vuoat ei mahdu kuumailmapuhaltimeen.
Tykkään kuitenkin kun voin tehdä annokset kahdelle. ( ei tule hukkaruokaa).
Lihapullat on ehdoton ruoka faierissa. Ja tietty ranskikset, jos niistä tykkää.
Itse teen lohkoperunoita👍👍
kakkupohja- aivan täydellinen . Pikku eriä leivoksiakin olen tehnyt , kun vieraat on jo lähes oventakana.
airfryeristä, kannattaa vertailla , itse päädyin monesta syystä Philipsin airfryeriin. Tehoja ja kokoa.
Rasvakeitin? En tiedä ketään jolla olisi sellainen. Joten paha sanoa mikä air fryerissä olisi paremmin - no, siinä ei tarvita rasvaa!
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein lounaalle 3 kanafilettä 10min ja päältä rapsakka ja sisältä mehevä.
Normiuuni olisi tuossa ajassa juuri lämmennyt vasta 200 asteeseen.
Minun uunini lämpeää 4-5 minuutissa 200 asteeseen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein lounaalle 3 kanafilettä 10min ja päältä rapsakka ja sisältä mehevä.
Normiuuni olisi tuossa ajassa juuri lämmennyt vasta 200 asteeseen.
Minun uunini lämpeää 4-5 minuutissa 200 asteeseen.
Mulla ei ole uunia.
Kyllä sitä tulee käytettyä, ei tosin päivittäin. Osan ateriasta voi valmistaa uunissa ja osan airfryerissa, esim. pari päivää sitten tehtiin kalapuikkoburgereita siten, että kalapuikot kypsennettiin airfryerissa ja burgerisämpylät lämmitettiin uunissa. Airfryerin lämpenemistä ei tarvitse odottaa, se on etu. Haittapuoli on sen äänekkyys.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein lounaalle 3 kanafilettä 10min ja päältä rapsakka ja sisältä mehevä.
Normiuuni olisi tuossa ajassa juuri lämmennyt vasta 200 asteeseen.
Minun uunini lämpeää 4-5 minuutissa 200 asteeseen.
Ei lämpiä, ei riitä teho edes laskennallisesti kun laskee uunin tilavuuden ja vastuksen tehon mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Rasvakeitin? En tiedä ketään jolla olisi sellainen. Joten paha sanoa mikä air fryerissä olisi paremmin - no, siinä ei tarvita rasvaa!
Rasvakeitin on ranskalaisia varten. Viimeksi käytetty 3-4 vuotta sitten. Yleensä teen ne uunissa, eikä siinäkään tarvita rasvaa.
Meillä on nopea uuni, mutta tietenkään se ruoka ei ole heti valmista.
En vieläkään tajua, miksi sellainen kannattaa ostaa. Ap
On monessa tapauksessa uunia nopeampi ja lopputulos parempi. Säästää aikaa ja energiaa. Ostan uuden kun nykyisestä aika jättää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Olen tyytyväinen sen nopeuteen, kokoon ja ruuan laatuun.
Mitä sen pitäisi muuta tehdä? Imuroida?
Aloitukseen liittyen: mikä siinä on parempaa kuin uunissa?Airilla ruoka on jo valmis kun normi uuni vasta lämmennyt.
Eikä tirsu rasvaa jokapaikkaan, koska ei tarvitse. Kana on tosi mehevää, ei kuivaa.
karjalanpiirakoita oi lämmittää yhden, ei koko uunia tarvii yhtä varten...jne jne
JA olen ajatellut kokeilla leivontaa kahdelle, en tarvitse enempää!
https://helmin.helpotairfryerreseptit.fi/pulla-airfryer/
Airfryerin asennus = virtajohto seinän pistorasiaan. Uuni = kutsu sähköasentaja, sitä ei saa itse laittaa sähköverkkoon, jos haluaa, että vakuutus kattaa minkä tahansa sähköverkkoon liittyvän vahingon. Sitä paitsi sen voi ottaa käyttöön myös, jos talossa on vain valovirta eli isoa uunia ei voisi edes asentaa.
Vierailija kirjoitti:
Rasvakeitin? En tiedä ketään jolla olisi sellainen. Joten paha sanoa mikä air fryerissä olisi paremmin - no, siinä ei tarvita rasvaa!
Minä pääsin eroon rasvakeittimestä kun hankin airfryerin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.
Mihin tarkalleen ottaen olet tyytyväinen? mitä sellaista se tekee, mitä muuten ei keittiöstä saa?
Olen tyytyväinen sen nopeuteen, kokoon ja ruuan laatuun.
Mitä sen pitäisi muuta tehdä? Imuroida?
Aloitukseen liittyen: mikä siinä on parempaa kuin uunissa?Airilla ruoka on jo valmis kun normi uuni vasta lämmennyt.
Eikä tirsu rasvaa jokapaikkaan, koska ei tarvitse. Kana on tosi mehevää, ei kuivaa.
karjalanpiirakoita oi lämmittää yhden, ei koko uunia tarvii yhtä varten...jne jne
JA olen ajatellu
Samalla leivänpaahdin?
Pakadteesta leipää. Kauanko paistetaan/ lämmitellään huoneenlämpöiseksi syötäväksi?
4 vuotta käyttänyt päivittäin. Olen tyytyväinen.