Leivän omituinen maku
Kylläpä maistui kauraleipä tavallista makeammalta ja jotenkin munkin makuiselta. Ainesosaluettelossa näkyi ainesosana öljy. Olikohan vappumunkin paistoöljyä laitettu sekaan. Enpä taida toiste saman tehtaan leipää ostaa.
Kommentit (9)
Rapsi eli canolaöljy tuotetaan laittamalla rapsia heksaaniliuokseen ja erilaisiin teollisiin liuottimiin jolla siitä tehdään hajutonta ja mautonta. Sitä voi tuottaa tuhansia tonneja pilkkahintaan jonka takia sitä käytetään halvimpana mahdollisena rasvana, se on jopa palmuöljyä halvempaa.
Siinä on myös raskaasti omega 6-painotteinen rasvaprofiili, eli se aiheuttaa matala-asteista tulehdusta kehossa.
Voisiko olla niin härskiä toimintaa, että munkin paistorasvat öljynä mukaan. Ei ole koskaan aiemmin noin makealta maistunut. Oli erikoistarjous, löytyihän se syykin siihen miksi tarjouksessa.
Vaikka myydään kaura nimellä sitä kauraa saattaa olla vain pieni määrä ja vehnää paljon...
Vierailija kirjoitti:
Voisiko olla niin härskiä toimintaa, että munkin paistorasvat öljynä mukaan. Ei ole koskaan aiemmin noin makealta maistunut. Oli erikoistarjous, löytyihän se syykin siihen miksi tarjouksessa.
Ei se munkin paistorasva ole makeaa, munkit sokeroidan paiston jälkeen.
Katso leivän koostumus, nykyään kauraleivissäkin on tosi vähän kauraa.
Linkosuon Kotimaista leipä on ollut makeaa jo pitkään. Siinä on öljyä.
Rapsi/palmupaskaa varmaan taas