Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Alkaako maustettu soija- ja hernerouhe maistumaan naudalta? Kun tarpeeksi maustaa

Vierailija
04.05.2025 |

Kuka pöljä ehdottaa ko. rouheita naudanlihan tilalle? Tai järvikalaa:)

https://yle.fi/a/74-20159423

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän lehmänkakkaa sekaan niin aivan naudalta maistuu.

Vierailija
2/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihamausteella kun maustaa soijarouheen niin ihan käy naudanlihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaliemikuutio joukkoon ja täydestä menee.

Vierailija
4/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikoinaan sanottiin että kun laittaa riittävästi mausteita niin pilaantunutkin ruoka menee ihan kivasti.

Vierailija
5/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ala. Ja osalle ihmisiä suutuntuma voi olla hankala.

Vierailija
6/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita muhimaan naudanlihan kanssa ja hetkenpäästä heitä soijat menemään, niin jäljellejäänyt maistuu ihan naudalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sen pitäisi maistua lihalle? Eikö riitä hyvälle?

Lihantuottajat taas ruikuttaa.

Vierailija
8/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernerouheen makua ei peitä edes chili. Soijarouhe taas maistuu tunkkaiselta vaikka miten maustaisi. Ei kasviproteiinin kuulukaan maistua lihalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
9/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, mutta se on ihan ok:n makuista, kun laittaa paljon oliiviöljyä, valkosipulia, lihaliemikuution, mustaapippuria ja basilikaa sekä tekee ruoasta tomaattipohjaisen.

Vierailija
10/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.

Kirjoituksesi on rustiriitainen. Puhut monipuolisesta syömisestä, mut yks kaks joku söisi vain jauhelihaa..

Lihaa, jo yksinonaan, jauhelihaa on montaa erlaista sorttia ja laatua 

Vierailija
12/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain luin/kuulin, että naudan veren tai naudan rasvan makua on vaikea jäljitellä, mutta niitä lisäämällä pääsisi lähelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soija on ihan kamalaa. Kokeile kvinoaa tai linssejä. Linseistä saa varsin herkullistä ruokaa. Kannatta ostaa oikeita kuivia linssejä eikä niitä kaupan pikkupurkeissa myyviä suolaliemiversioita. Ovat kalliitakin.

Vierailija
14/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse tykkään käyttää Hernistä, mausteisessa keitossa menee ihan broilerista. En ymmärrä, miten joku voi olla niin vastaan monipuolista syömistä ja erilaisia kokeiluja, kyllästyisin jauhelihaan alta viikossa, jos sitä olisi pakko syödä joka päivä.

Kirjoituksesi on rustiriitainen. Puhut monipuolisesta syömisestä, mut yks kaks joku söisi vain jauhelihaa..

Lihaa, jo yksinonaan, jauhelihaa on montaa erlaista sorttia ja laatua 

Kalajauhelihaa

possu

nauta

possunauta eri pitoisuuksilla

lammas

kana

kalkkuna

Tuossa jo jokaiselle päivälle oma lihansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kasvisten pitäisi maistua lihalta? Hyväksytään, että kasvisruokavalio tarkoittaa kasvistenmakuista ruokaa, liha on sitten erikseen. Muistelen, että ne savumausteet jne. aiheuttaa syöpää, joten ne pitää unohtaa. Eikö kvinoa tai kikherbe muka maistu sellaisenaan hyvältä, lihahan ei tarvitse kuin suolaa mausteeksi.

Vierailija
16/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijarouhe on kamalaa

Hernis on kamalaa

kvinoa on pahaa

nyhtökaura ja härkis  se kuraa vasta onkin

ainoa, mikä on syötävää on quorn ja kaupan valmiit mustapapupihvit. 

Vierailija
17/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jostain luin/kuulin, että naudan veren tai naudan rasvan makua on vaikea jäljitellä, mutta niitä lisäämällä pääsisi lähelle.

 

Tomaattipyre on hyvä soijan maustamiseen. Tuo vähän sellaista lihantapaista makua ruokaan. Sitten lisäksi reippaasti mausteita.

Vierailija
18/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis eihän se tietysti naudalta maistu, eikä kukaan kai semmoista yritäkään. Mutta siitä voi saada hyvää maustamalla, mutta tietysti eri tavalla hyvää kuin naudanliha. Samoin se kala, siitäkin voi saada hyvää, mutta ei se tietenkään mitenkään naudanlihan makua muistuta. Mulle ainakin pääasia, että ruoka on hyvää, ei sen tarvi juuri miltään tietyltä maistua.

Vierailija
19/19 |
04.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutkin juuri tänään ravintoainetaulukoita ja idätetyssä mung-pavussa on enemmän proteiinia kuin proteiinipitoisimmassa naudanlihassa.