Kuvittelenko vain vai onko Igmanin jäätelöt nykyisin ihan hirveää scheissea
Kuvittelenko vain vai onko Igmanin jäätelöt nykyisin ihan hirveää scheissea. Tuli viimekesänä testattua, sekä jäätelö että pehmis kioskista ostettuina (eri kioskit) ja eivät nämä ole jäätelöä nähneetkään. Pehmis maistui hanavedellä jatketulta hattaralta ja jäätelö joltain teolliselta kasvisrasvakorvikkeelta. Voisin vannoa ettei kumpikaan ole maidosta tai kermasta tehty. Pehmis onnistui olemaan, jopa suorastaan vastenmielinen (roskiin meni).
Mielestäni näin ei ollut ennen, olenko tulossa ihan hulluksi?
Kommentit (69)
Vierailija kirjoitti:
Olen järkyttynyt kaikkien maitojäätelöjen häviämisestä kaupasta ja että valikoima oli niin pieni niissä. Samoin ei näy kasvisrasvajäätelöä, kuten oli ennen vanhaan, mutten tiedä onko se hyvä idea - mikä on terveellisyys.
Onhan kaupoissa vaikka millä mitalla hyviä kermajäätelöitä. Ihmettelen vain miksi kioskista sai huonompaa ja nimenomaan Ingmanin kioskista. Valio ja Tampereen Jäätelötehdas edelleen hyviä ja Minetti pitäisi testata
Kaikki suomalaiset jäätelöt outoja mömmöjä nykyään.
Igman?
Ingmanin jäätelöt tehdään Ruotsissa.
Sitten ollaan molemmat hulluja. Viime kesänä ei maistunut jäätelö, mutta sittemmin testailtuna kaikki on maistuneet ihan koiran esinuolemilta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen järkyttynyt kaikkien maitojäätelöjen häviämisestä kaupasta ja että valikoima oli niin pieni niissä. Samoin ei näy kasvisrasvajäätelöä, kuten oli ennen vanhaan, mutten tiedä onko se hyvä idea - mikä on terveellisyys.
Onhan kaupoissa vaikka millä mitalla hyviä kermajäätelöitä. Ihmettelen vain miksi kioskista sai huonompaa ja nimenomaan Ingmanin kioskista. Valio ja Tampereen Jäätelötehdas edelleen hyviä ja Minetti pitäisi testata
Vihaan kermajäätelöitä ja sitä rasvavetkun pakkosyöttöä. HALUAN MAITOJÄÄTELÖÄ.
Mikähän on nykyään tilanne näiden venäjä-kytkösten osalta?
Ylen selvityksessä Venäjä-kytkös löytyy näiltä suomalaisilta tai suomalaisiksi mielletyiltä jäätelömerkeiltä:
Pingviini, Ingman ja Fazer, sekä osa K-kauppojen Pirkka-jäätelöistä, S-ketjun Kotimaista-jäätelöistä ja Lidl-kauppojen omista jäätelöistä.
Tunnettujen jäätelömerkkien taustalla on kaksi monikansallista jättiyritystä: Unilever sekä Nestlé ja sen omistama jäätelöyhtiö Froneri. Ne kaikki tekevät edelleen bisnestä Venäjällä.
Noita mainittuja oon itse tähän asti boikotoinu, oikeastaan 3 kaveria oon ainoastaan ostanu.
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Ylin on siis ingmanin resepti. Vettä, kasviöljyä ja erilaisia glukoosisiirappeja. Ei ole jäätelöä nähnytkään.
Ingman muutti pehmiksen makua liki 2 v sitten. Ei sitä pysty enää syömään. Muut jäätelöt on maukkaita. valion jäätelöt on tosi mauttomia. Itse asiassa valio on mulla ollut boikotissa 17 vuotta. Ystäväni jäätelöstä maistoin kun hän aneli. Kyllä oli pjaskan makuista.
Vierailija kirjoitti:
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Sokeriako ei ole lainkaan Ketomon jäätelössä? Uskoisiko tuota,
Vierailija kirjoitti:
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Itse kun katsoin Ingman pehmiksen valmistusaineet, niin ovat ihan ok laktoositon rasvaton MAITO, laktoositon KERMA, sokeri, laktoositon rasvaton MAITOJAUHE, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), stabilointiaineet (karboksimetyyliselluloosa, guarkumi, karrageeni), aromi.
Ikeasta saa parasta pehmistä.
🇺🇦🇮🇱
Vierailija kirjoitti:
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Tuo näyttää olevan Ingman ISO Vanilja Jäätelö 2L / 985g 4 e/ 2 l valmistusaineet. Niin halpaa on, varmaan ostaja näkee ainesosat paketin kyljestä ja hinnan myös. Pehmis on tehty maidosta ja kermasta
Ennen oli Suomi parhaiden jäätelöiden valmistaja. Nyt sitten kaikenmaailman laktoosi- kakkijat gluteeni-kakkojat vievät jopa voin mitättömäksi mössöksi. Maidot kermat ja kaikki pilataan jonkun muutaman takia.
Kunnon jäätelöä, oikeaa kermajäätelöä pitää valmistaa. Voi, maito, kerma, jugurtit myös kunnon tavaraa.
Vierailija kirjoitti:
Ennen oli Suomi parhaiden jäätelöiden valmistaja. Nyt sitten kaikenmaailman laktoosi- kakkijat gluteeni-kakkojat vievät jopa voin mitättömäksi mössöksi. Maidot kermat ja kaikki pilataan jonkun muutaman takia.
Kunnon jäätelöä, oikeaa kermajäätelöä pitää valmistaa. Voi, maito, kerma, jugurtit myös kunnon tavaraa.
Ja sokeri.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen järkyttynyt kaikkien maitojäätelöjen häviämisestä kaupasta ja että valikoima oli niin pieni niissä. Samoin ei näy kasvisrasvajäätelöä, kuten oli ennen vanhaan, mutten tiedä onko se hyvä idea - mikä on terveellisyys.
Onhan kaupoissa vaikka millä mitalla hyviä kermajäätelöitä. Ihmettelen vain miksi kioskista sai huonompaa ja nimenomaan Ingmanin kioskista. Valio ja Tampereen Jäätelötehdas edelleen hyviä ja Minetti pitäisi testata
Vihaan kermajäätelöitä ja sitä rasvavetkun pakkosyöttöä. HALUAN MAITOJÄÄTELÖÄ.
En muistakkaan millaista sellainen on
Vierailija kirjoitti:
Ylin on siis ingmanin resepti. Vettä, kasviöljyä ja erilaisia glukoosisiirappeja. Ei ole jäätelöä nähnytkään.
Hyi h*lvetti
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Itse kun katsoin Ingman pehmiksen valmistusaineet, niin ovat ihan ok laktoositon rasvaton MAITO, laktoositon KERMA, sokeri, laktoositon rasvaton MAITOJAUHE, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), stabilointiaineet (karboksimetyyliselluloosa, guarkumi, ka
Juuri näitä laktoosittomia ällöjä, kaikki pilataan muutaman paskatautisen takia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, glukoosisiirappi, kookosrasva, herneproteiini (0,5%), stabilointiaineet (guarkumi johanneksenleipäpuujauhe), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasviperäinen]), suola, aromit. Saattaa sisältää MAITOA
Tuossa ne ainekset. Aivan jäätävää kuraa.
Tässä esimerkiksi Ketomon jäätelön ainesosat:
Lapinlehmän tilamaito (Suomi), kerma (Suomi), vapaan kananmunan keltuainen (Suomi), voi (Suomi), heraproteiini, (vaniljatanko)(Madagascar), merisuola, carobjauhe, vanilja
Sokeriako ei ole lainkaan Ketomon jäätelössä? Uskoisiko tuota,
Nimestä päätellen tuskin on. Veikkaan steviaa, jos meinataan ketoilla...
Olen järkyttynyt kaikkien maitojäätelöjen häviämisestä kaupasta ja että valikoima oli niin pieni niissä. Samoin ei näy kasvisrasvajäätelöä, kuten oli ennen vanhaan, mutten tiedä onko se hyvä idea - mikä on terveellisyys.