Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita jättää kanan puoli raa'aksi? Paljon herkullisempaa

Vierailija
28.04.2025 |

Kanasuikaleita pyöräytän 2 minuuttia ja vualaah ah. Miten hyvää ja mehukasta.

 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et jätä. Tiedät itsekin, että tuo on vaarallista.

Vierailija
2/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavikana on parasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana/Broileri pitää kypsentää täysin kypsäksi, muttei kuivaksi.

Vierailija
4/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen näin. Suomalainen kana on turvallista.

Vierailija
5/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Ikäviä oireita

Huonosti kypsennetyn broilerinlihan syömisestä tulleen kampylobakterioosin oireita ovat verinen tai limainen ripuli, korkeahko kuume, päänsärky, pahoinvointi ja kovat vatsakivut.

Oireet alkavat tavallisesti kolmen vuorokauden kuluttua tartunnan jälkeen, mutta itämisaika saattaa vaihdella yhdestä seitsemään vuorokauteen.

Kampylobakterioosin oireet voivat kestää noin kolme vuorokautta. Lähes kaikki tartunnan saaneet paranevat viikossa. Osalle sairastuneista voi tartunnan seurauksena Ruokaviraston mukaan kehittyä myöhemmin reaktiivinen niveltulehdus."

IS 2024

 

Vierailija
6/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki. Kunnon kampylobakteeri-infektio päälle niin tuntee olevansa elossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

'Muita jättää kanan puoli raa'aksi?'

Onko täällä muita ketä haluaa sairastua / ei osaa muodostaa lauseita?

 

Vierailija
8/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"Ikäviä oireita

Huonosti kypsennetyn broilerinlihan syömisestä tulleen kampylobakterioosin oireita ovat verinen tai limainen ripuli, korkeahko kuume, päänsärky, pahoinvointi ja kovat vatsakivut.

Oireet alkavat tavallisesti kolmen vuorokauden kuluttua tartunnan jälkeen, mutta itämisaika saattaa vaihdella yhdestä seitsemään vuorokauteen.

Kampylobakterioosin oireet voivat kestää noin kolme vuorokautta. Lähes kaikki tartunnan saaneet paranevat viikossa. Osalle sairastuneista voi tartunnan seurauksena Ruokaviraston mukaan kehittyä myöhemmin reaktiivinen niveltulehdus."

IS 2024

 

Eipä tuo normipäivästä eroa mitenkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toki. Kunnon kampylobakteeri-infektio päälle niin tuntee olevansa elossa!

Niinpä, ei tiedä kumpi pää on pytyllä, kiireellisyysjärjestys?

Vierailija
10/10 |
28.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön vaan Broileria. Kana on niin sitkeää.