Jauhelihapulan todellinen syy
Suomeen halutaan keinolihan tuotantotehdas. Kohta tuodaan laboratoriolihaa ratkaisuksi pulaan, "naminami".
Kommentit (27)
Vierailija kirjoitti:
Ratkaisu on hinnan nostaminen , hieman naurattaa jos kerran eläimistä on pula . Kasvaako eläimet nopeammin rahalla ???
kysyntä nostaa hintoja kun tarjontaa ei ole, on syy mikä tahansa
Jauhelia jauhetaan lihasta onko siis myös lihapula?
Erikoista, että jauheliha on nyt noussut arvoonsa, aiemmin sitä pidettiin halpistuotteena, jota hädin tuskin kehtasi ostaa.
Johtuneeko keväisistä lakoista ettei ole ehditty jauhaa jauhelihaa jos kerran kauppiaat itse jauhavat , silloihan lihaa kuitenkin on ? Suomessa keksitään aina hyvä syy keinotekoisesti että saadaan hinta ylös . Suomen kahviinkin on kuivuus iskenyt kovemmin kuin muiden maiden papuihin koska siellä hinta ei ole noussut niin paljon kuin täällä.
Lapa
Naudanlapaa myydään nykyään usein paloiteltuna ja luuttomana. Soveltuu gulassin ja muiden pataruokien tekoon, käärepaistiin ja muihin patapaisteihin sekä jauhelihaksi.
Keskilapa
Keskilavaksi kutsutussa lavanosassa on keskellä suuri, usein piilossa oleva luu. Keskilapa soveltuu padassa paistettavaksi, mutta vielä paremmin keittolihaksi ja oikein hyvin jauhelihaksi.
Potkat
Kuvassa taka ja etupotka. Potkasta voi valmistaa keittoa. Etupotkat ovat parhaat ja niistä saa maukasta jauhelihaa.
Naudan ruhon tärkeimmät osat
https://www.keittotaito.com/naudan_ruhon_tarkeimmat_osat.html
Laboratorioliha on varsinainen sähkösyöppö. Pitää tehdä vihreitä tuulivoimaloita ja avohakata isoja alueita, jotta saadaan aikaan laboratoriolihaa, jonka oletetaan aiheuttavan syöpää ruuansulatuselimistössä.
Oikea syy on huono tuotantohinta. Karjatiloja on lopettanut valtavasti viime vuosien aikana kannattamattomina. S ja K nimiset korporaatiot määräävät hinnat tiloille jolla ostavat ja jos joku ei suostu myymään on vaihtoehtona lopettaa tila tai myydä tappiolla. Tämä ei koske pelkästään lihantuotantoa
Vierailija kirjoitti:
Erikoista, että jauheliha on nyt noussut arvoonsa, aiemmin sitä pidettiin halpistuotteena, jota hädin tuskin kehtasi ostaa.
Milloin tällainen aika on ollut?
Ja erityisesti, missä päin?
Vierailija kirjoitti:
Erikoista, että jauheliha on nyt noussut arvoonsa, aiemmin sitä pidettiin halpistuotteena, jota hädin tuskin kehtasi ostaa.
Sama on käynyt joillekin muillekin ruuille. Turska oli ennen halpakala, nykyään kalleimpia kaloja johon lounasravintoloilla ei ole enää varaa.
Perunat ja jauhelihakastike oli kasarilla se halvin bulkkiruoka mitä syödä saattoi.
Oksettava lukea tuota iltiksen juttua. Ihan kaikella kansalle kerrotaan kuinka lehmiä r aiskataan ja vasikat menevät suoraan lihoiksi, maitoa tulee vain jos vasikoi eil maitokin on käytännössä r aiskausmaitoa. Ja täällä aikuisvauvat rääkyvät että pitää saada lehmäntissimaitoa ja lihhoo. Kuolkaa sukupuuttoon.
Tilamyymälöistä pystyy ostamaan. Eli vaikka kaupat eivät myy niin liha ei ole loppu.
Puolalaiset lihanostajat etsivät Suomesta nautoja halpojen hintojen vuoksi
Tilastoissa ei toistaiseksi näy naudanlihan tuottajahintojen nousua.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/b97c9e88-5931-4441-989a-9…
Nyt kun kommunismia ajetaan täysillä niin pitäisi ymmärtää oma rooli eli pyrkiä auttamaan toisia kansalaisia. Meillä on kuitenkin kaikilla sama vihollinen.
Vierailija kirjoitti:
Perunat ja jauhelihakastike oli kasarilla se halvin bulkkiruoka mitä syödä saattoi.
Samaan hintaan teet Hasselbackan muokatut perunat ja ranskalaiset jauhelihapihvit.
Edellinen on köyhää ja jälkimmäinen?
Vierailija kirjoitti:
Tilamyymälöistä pystyy ostamaan. Eli vaikka kaupat eivät myy niin liha ei ole loppu.
Jos ongelmana on tuo tuottajien ja kauppaketjujen välinen linkki eikä (pelkästään) lihakarjan määrä, niin ehkä Suomeenkin tulee jossain vaiheessa itsenäisiä lihakauppoja?
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Ratkaisu on hinnan nostaminen , hieman naurattaa jos kerran eläimistä on pula . Kasvaako eläimet nopeammin rahalla ???