Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pauligin radiomainoksen mukaan Suomessa on maailman vaativimmat kahvinjuojat :D

Vierailija
25.04.2025 |

Ei kyllä ihan tällainen tullut ensimmäisenä mieleen.

 

Kommentit (47)

Vierailija
1/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei todellakaan ole. Täällähän ostovoimaltaan köyhä väestö pääosin hörppii jotain 11kk sitten jauhettua tiiliskiveä jota on ostettu vain koska sitä sai 3 kappaletta kympillä tarjouksesta.

Italiassa moni ihan perustalliainenkaan ei suostu juomaan kahvia joka ei ole vastajauhettua tuoreista pavuista. Ihan siksi koska se maku on aika paha kun kerran tottuu.

Suomessa *oli* oikeaa kahvikulttuuria ennen sotia, ja papuja jauhettiin ihan kotikonstein myllyillä ilman hienoja elektronisia härpäkkeitä.

Vierailija
2/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

se että määrällisesti juodaan paljon ei tarkoita että se on laadukasta.

päinvastoin monissa maailman maissa pidettäisiin loukkauksena että vieraalle tarjotaan mutteripannusta jotain tuntikausia seissyttä eltaantunutta jauhekahvia.

täällä se on normimeininkiä. samoin työpaikoilla pannussa seisoo jotain saludon litkua 8 tuntia ja sitä pidetään "luontaisetuna".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä vaativuutta on juoda ennalta viime vuonna jauhettua Juhla Mokkaa tai Gevaliaa? Sehän on vaativuuden vastakohta.

Sama kuin väittäisi lauantaimakkaraa luksusruuaksi kun Kobe-pihvi on olemassa. 

Vierailija
4/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei suomessa voida mitään osata. Suomalaiset on juntteja.

Maailmalla. Ah siellä asuu hienoja ihmisiä.

"Voi kun olisi syntynyt ulkomaalaiseksi "

Vierailija
5/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä vaativuutta on juoda ennalta viime vuonna jauhettua Juhla Mokkaa tai Gevaliaa? Sehän on vaativuuden vastakohta.

Sama kuin väittäisi lauantaimakkaraa luksusruuaksi kun Kobe-pihvi on olemassa. 

Suomessa on muuten maailman paras ja laadukkain Lauantaimakkara.

Vierailija
6/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei suomessa voida mitään osata. Suomalaiset on juntteja.

Maailmalla. Ah siellä asuu hienoja ihmisiä.

"Voi kun olisi syntynyt ulkomaalaiseksi "

 

Riippuu asiasta. Puunjalostus täällä osataan. Mitään oikeaa kahvikulttuuria täällä ei ole. Paitsi Helsinkiin on kyllä 2010-luvulla tullut oikeita, kunnollista kahvia tarjoavia paikkoja.

Valtaosa kansasta lipittää jauhokahveja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä vaativuutta on juoda ennalta viime vuonna jauhettua Juhla Mokkaa tai Gevaliaa? Sehän on vaativuuden vastakohta.

Sama kuin väittäisi lauantaimakkaraa luksusruuaksi kun Kobe-pihvi on olemassa. 

Suomessa on muuten maailman paras ja laadukkain Lauantaimakkara.

 

Ja maailman parhaat mämmit.

Vierailija
8/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pauligin sivuilla lukee että kahvi alkaa hapettua sillä sekunnilla kun se jauhetaan.

Mitenköhän hapettunut on joku Prismassa seisova presidentti-paketti joka on jauhettu heinäkuussa 2024.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeassa ovat, en osta enkä juo pauligin sumppeja.

Vierailija
10/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olemmehan me vaativia kahvinjuojia. Meille kun kelpaa vain vaaleapaahtoinen suodatinkahvi, joten kahvin juominen ulkomailla on yhtä tuskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa on maailman huonoin kahvikulttuuri. Kaikkialla tarjotaan monta tuntia seissyttä suodatinkahvia, jonka sivussa "erikoisuutena", Juhla Mokan lisäksi, jotain tummapaahtoisempaa monta tuntia seissyttä likua.

Miten on mahdollista, että jokaisessa muussa maassa jopa huoltoasemillakin saa vastajauhettua kahvia tuoreeltaan koneesta? "Erikoiskahvitkin" muuttuvat Suomen rajojen ulkopuolella ihan vain kahviksi.

Vierailija
12/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei suomessa voida mitään osata. Suomalaiset on juntteja.

Maailmalla. Ah siellä asuu hienoja ihmisiä.

"Voi kun olisi syntynyt ulkomaalaiseksi "

 

Riippuu asiasta. Puunjalostus täällä osataan. Mitään oikeaa kahvikulttuuria täällä ei ole. Paitsi Helsinkiin on kyllä 2010-luvulla tullut oikeita, kunnollista kahvia tarjoavia paikkoja.

Valtaosa kansasta lipittää jauhokahveja.

Ai joku Starbukcs. Anna mun nauraa.

Italiassa sai juodakseen huonolaatuisista pavuista jauhettua palanutta moskaa. Ja joku kuvittelee sitä hyväksi kahviksi "Kun se on italiasta"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olemmehan me vaativia kahvinjuojia. Meille kun kelpaa vain vaaleapaahtoinen suodatinkahvi, joten kahvin juominen ulkomailla on yhtä tuskaa.

Vaalea paahto vaatii pavuilta laatua.

Vierailija
14/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maassa, jossa keitettiin käävistä kahvinkorviketta ettei tarvitsisi maksaa kauppiaalle kymppiä juhlamokasta 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

se että määrällisesti juodaan paljon ei tarkoita että se on laadukasta.

päinvastoin monissa maailman maissa pidettäisiin loukkauksena että vieraalle tarjotaan mutteripannusta jotain tuntikausia seissyttä eltaantunutta jauhekahvia.

täällä se on normimeininkiä. samoin työpaikoilla pannussa seisoo jotain saludon litkua 8 tuntia ja sitä pidetään "luontaisetuna".

No ei ole kodeissa normimeininkiä. Minä tarjoan vierailleni aina juuri suodatettua kahvia eikä minullekaan kukaan ole tarjonnut seissyttä tervaa. Jossakin julkisilla paikoilla olen kyllä sellaiseenkin törmännyt. Saludoa en osta koskaan, on todella pahaa. Juhla Mokkaa tai Pressaa.

 

Vierailija
16/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pauligin sivuilla lukee että kahvi alkaa hapettua sillä sekunnilla kun se jauhetaan.

Mitenköhän hapettunut on joku Prismassa seisova presidentti-paketti joka on jauhettu heinäkuussa 2024.

Kukahan ne Italiassa ja Ranskassa kaupoissa myytävät valmiiksi jauhetut kahvipaketit ostaa ja juo ?

Suomalaisetko ?

Ainiin. Ranskassahan syödään vain Bouillabaissea ja Tarte tatineja. Italiassa kaikki syövät päivittäin kiviuunipitsaa Bresolalla ja mortadellalla.

Vierailija
17/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juhla Mokka on laatukahvin maineessa monessa maassa. On vaan liian kallista monille ulkomaalaisille.

Vierailija
18/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeissa kahvikulttuureissa jotain Juhla Mokkaa tuskin kutsuttaisi edes kahviksi.

Vierailija
19/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No siis onhan ne, vaikka kuinka tekis viimeisen päälle täydellisen kupin kahvia niin vaaditaan sitä paskinta kultakatriinaa joka on pahimmillaan keitetty yön yli seisoneesta vedestä ja puruista :D

Vierailija
20/47 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaalaiset vieraani taas kehuivat Juhla Mokan taivaisiin kun heille tarjosin. Kertoivat että ei heillä saa näin hyvää kahvia mistään.

Erikoista eikö.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi seitsemän