Voiko vanhentuneen makkaratangon pestä
Sain kaupasta ylijääneitä makkaratankoja joissa parasta ennen mennyt jo.Pinta on vähän tahkea.Auttaisiko pesu?Ollaan järkkäämässä häitä 2 kk päästä ja pitäisi pakastaa nuo tangot ja tehdä sitte voileipiä häihin.Pienellä budjetilla liikutaan.Kiitos avusta.
Kommentit (16)
Oletko se kielimakkarahullu sosiaalitoimistosta? Suunnitelmanne EI ole edelleenkään ok. Pahenee vain.
Voisit kuoria pintaa, älä pese. Meillä oli kyläkauppa 80-luvulla ja tiedän mitä tarkoitat tuolla tahmaisuudella. Ikään kuin pieni karva nousee pintaan: Hähmärettä.
Kyllä voi. Tee vain niin. Eikä tarvitse pakastaa, vaan riittää kun on jääkaapissa.
Ai niin, piti neuvoa että ole varovainen sen suolen tai ohuen muovikuoren kanssa. Sitä pintaa voi lämmittää ja sitten kuoria. Sitten paloittelet ja pakastat.
Mikset tee noista makkarasalaattia? Osta Torinomakaroonia ja siihen vuolet makkaraa ja esim sipulia tai herneitä mukaan. Herkkua.
Oliko häämatkakohde jo päätetty?Älkää lähtekö heti jos vatsa sattuisi menemään kuralle.
Voi pestä. Ennen tosiaan kun ei olle päivämääriä, kauppa-apulaiset ennen myymälän avausta pesi nakit ja makkarat ja myytiin täydellä hinnalla. Eikä se ollut mikään liikesalaisuus. Näin vielä 60-70-luvulla, kun ruokaa ei ollut tuhlattavaksi, vaan se oli ylellisyystuote, erityisesti liha ja malkarat.
Eli voi pestä ja häätarjoiluun kannattaa varata 180g.
Sain ilmaisliput VikingLinelle. Kansipaikat Tallinnaan? Voisin tarjota häämatkan, jos pääsen häihin notkuvien voileipävatien ääreen.
Vierailija kirjoitti:
Voisit kuoria pintaa, älä pese. Meillä oli kyläkauppa 80-luvulla ja tiedän mitä tarkoitat tuolla tahmaisuudella. Ikään kuin pieni karva nousee pintaan: Hähmärettä.
Kommentistasi päätellen, olet makkaranpesijä ammattilainen. Täällä toinen.
Vierailija kirjoitti:
Voi pestä. Ennen tosiaan kun ei olle päivämääriä, kauppa-apulaiset ennen myymälän avausta pesi nakit ja makkarat ja myytiin täydellä hinnalla. Eikä se ollut mikään liikesalaisuus. Näin vielä 60-70-luvulla, kun ruokaa ei ollut tuhlattavaksi, vaan se oli ylellisyystuote, erityisesti liha ja malkarat.
Eli voi pestä ja häätarjoiluun kannattaa varata 180g.
Hyi olkoon! Nuo tarjoavat 1 leivän. 180 g on overkill.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voisit kuoria pintaa, älä pese. Meillä oli kyläkauppa 80-luvulla ja tiedän mitä tarkoitat tuolla tahmaisuudella. Ikään kuin pieni karva nousee pintaan: Hähmärettä.
Kommentistasi päätellen, olet makkaranpesijä ammattilainen. Täällä toinen.
Tosi mukava tavata! Olemme häviävä ammattikunta😍
Tekeekö ne Rescuessakin näin eli onko siellä makkaran ja lihan pesijät? Ei kai tämä ole ihan legit juttu? Epäilyttää
Kaikkea sitä onkin. Ällöttävää!!!
Tämä on vanha kikka ja vähän kuin kansanperinnettä. Ulkomailla vieläkin käytössä Euroalueen ulkopuolella. En yleensä syö makkar tai lihaa noissa maissa kun tiedän mitä tuuppaavat turisteille.
Voi pestä.
Ei siitä mitään hyötyä ole, mutta voi pestä.
Jättäisin syömättä.
T: Liha-ja ruokamestari evp
🤢