Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi joihinkin kakku/piirakka resepteihin lisätään kauheat määrät munia? Mihin perustuu?

Vierailija
20.04.2025 |

Leipojia paikalla?

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melkoiset orgiat kun on noin paljon munaa piirakassa.

Vierailija
2/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on kauhea määrä? Kaksi munaa on vielä ihan perus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se pysy kasassa muuten. Esim iso tiikerikakku vastii neljä munaa. 

Vierailija
4/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Että se pysyy kasassa.

Vierailija
5/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita niin montaa munaa. Huomaat sitten, miksi reseptiä olisi kannattanut noudattaa

Vierailija
6/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pullataikinaan tulee munia? Pysyy kasassa ilmankin ja tulee pehmeämpää.

Entä miksi lihapullataikinaan tulee munaa? Sama kuin pullissa, pysyy kasassa ilmankin.

Entä miksi joku laittaa raa'an munan perunamuusiin? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmuna on leivonnaisissa vähän niin kuin liima, joka pitää leivonnaisen koossa.

Vierailija
8/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käy lukemassa leivonnan kemiaa, niin ymmärrät.

https://meira.fi/raaka-aineet-ja-niiden-merkitys/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se perustuu reseptiin. Ihan perusjuttuja.

Vierailija
10/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pakko lisätä kauheaa määrää. Osaan lisätään joko valkuaista tai pari keltuaista. Kuinka suuren koolta tekee. Munaton leipominen on myös olemassa jos välillä kokeilee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Että se pysyy kasassa.

Voisiko olla muuta joka pitää koossa vai pelkkä kananmuna.

Vierailija
12/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi pullataikinaan tulee munia? Pysyy kasassa ilmankin ja tulee pehmeämpää.

Entä miksi lihapullataikinaan tulee munaa? Sama kuin pullissa, pysyy kasassa ilmankin.

Entä miksi joku laittaa raa'an munan perunamuusiin? 

Sen munan ravintosisällön ja maun takia. Voi jättää poiskin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Että se pysyy kasassa.

Voisiko olla muuta joka pitää koossa vai pelkkä kananmuna.

Psyllium

Vierailija
14/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös keksitaikinaan ympätään valtavat määrät sokeria niin että itseä ainakin ällöttää samalla kun sokerihiiret kehuu kommenteissa että hyvä ja maukas resepti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Akat ei saa tarpeeks munaa, pihtaa?

Vierailija
16/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Että se pysyy kasassa.

Voisiko olla muuta joka pitää koossa vai pelkkä kananmuna.

Psyllium

Kananmuna on kaikin puolin luonnollisempi valinta ja usein vielä lähiruokaa eli mahdollisimman ekologinen valinta.

Vierailija
17/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Että se pysyy kasassa.

Voisiko olla muuta joka pitää koossa vai pelkkä kananmuna.

Betonijauhe toimii hyvin.

Vierailija
18/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Myös keksitaikinaan ympätään valtavat määrät sokeria niin että itseä ainakin ällöttää samalla kun sokerihiiret kehuu kommenteissa että hyvä ja maukas resepti.

No itse voi kokkailla omilla resepteillä. 

Vierailija
19/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Serkun isäpuoli teki kuulemma hyvää täytekakkua 10 munan kakkua, no sen kyllä maistoi että munia on käytetty paljon

Vierailija
20/27 |
20.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Terveellisempi kakku. On hyvälaatuista proteiinia. Ei pelkkää sokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä yksi