Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Säilyykö jauheliha syömiskelpoisena jos tekee näin?
20.04.2025 |
Ostin viisi päivää sitten jauhelihan, jonka laitoin heti pakastimeen aivan tuoreeltaan. Tänään sunnuntaina sulatan sen vesihauteessa ja valmistan siitä paistamalla ruoan 1 jonka syömme tänään ja huomenna. Käytän ruokaan vain puolet jauhelihasta. Toisen puolen laitan paistettuna rasiaan jääkaappiin yön yli. Huomenna teen toisesta puolesta paistettua jauhelihaa ruoan 2, jonka laitan heti sen jäähdyttyä pakastimeen. Sulatan ja syömme ruokaa 2 tiistaina ja keskiviikkona.
Onko kaksinkertainen pakastaminen, raakana ja kypsänä, + yksi välivuorokausi kypsänä jääkaapissa, ok?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Vaikea kysymys? Onko jo ratkennut?