Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tänään syön parsaa. En ole ennen valmistanut, kannattaako keittää vai grillata?🤗

Vierailija
19.04.2025 |

Sen kanssa sitten hollandaisekastiketta, naudan pihvit,  salaattia ja pikkelöityä punasipulia. Syöminen on ihanaa!😅🤤

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahdollisimman ohuita parsoja. Napsauta, kuori. Pellille leivinpaperi päälle. 200' 8 min. Mukavasti al dente.

Syö voisulan, oliiviöljyn tai hollandaisen kanssa

Vierailija
2/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me ollaan grillattu ja oli hyvää. Öljyä ensin siveltiin päälle ja sitten grillissä muutama minuutti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs peruna?

Ööööh, mitä ihmettä?

Kyllä pihvin kanssa kuuluu syödä perunaa!

Vierailija
4/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria, jos siinä on ohut kuori.

Vierailija
5/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mahdollisimman ohuita parsoja. Napsauta, kuori. Pellille leivinpaperi päälle. 200' 8 min. Mukavasti al dente.

Syö voisulan, oliiviöljyn tai hollandaisen kanssa

--------------Parmesania päälle . 

 

Vierailija
6/6 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria, jos siinä on ohut kuori.

Suomeen tulevat on niin vanhoja ja paksuja että on pakko kuoria. Vastapoimitut eri asia.