Yritin syödä terveellisest mutta alkoi ketuttaa ne mauttomat keitetyt kasvikset,mauton raejuusto ja kaurapuuro ilman sokeria
Kaikki oli mautonta ja maha murisi jatkuvasti. Sain 3kg tiristettyä pois mutta sitten oli pakko keskellä yötä ajaa hakemaan rullakebab!
Kommentit (18)
Et sitten yrttimausteita tai muita mausteita älynnyt käyttää.
Miksi et laita kaurapuuroon sokeria? On se sokerilla maustettu puurokin parempi kuin rullakebab.
Itse laitan puuroon lusikallisen vauvojen hedelmäsosetta.
Kas kun et tullut ajatelleeksi laittaa niihin mausteita, vaikka sellaisia terveellisiä yrttejä.
Vierailija kirjoitti:
Et sitten yrttimausteita tai muita mausteita älynnyt käyttää.
Joo outoa että mausteet on kielletty??
Just syön tässä terveellistä fetasalaattia oliiviöljyllä. Feta 30g, oliiviöljyä 1 rkl.
Illalla minestrone kasviskeittoa, huomenna vasikanlihaa ja kesäkurpitsaa (paljon yrttejä!!)
Voisiko olla terveellisempää?
Mausteita, marjoja, omenasosetta . . . Jos et osaa, olet tumpelo.
Vierailija kirjoitti:
Kaurapuuroon sokeria. Yök.
Raejuustin kanssa tuli aikoinaan syötyä kaikenlaista. Tonnikalaa, kurkkua tai tomaattia. Oli täyttävää tavaraa.
Ja pahaa. Terveellinen ruoka on helvetin pahaa, ja siitä EI lähde nälkä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaurapuuroon sokeria. Yök.
Raejuustin kanssa tuli aikoinaan syötyä kaikenlaista. Tonnikalaa, kurkkua tai tomaattia. Oli täyttävää tavaraa.
Ja pahaa. Terveellinen ruoka on helvetin pahaa, ja siitä EI lähde nälkä.
Kuinka kertoa, että ei osaa laittaa ruokaa, ilman että kertoo sitä.
Yök, kuka edes keittää tai höyryttää kasviksia? Tuoreena ne on syötävä.
Marjakeittoa voi laittaa puuron sekaan. Ja kasviksiin mausteita, ei mausteet lihota
Miksi kuvittelet keitettyjen kasvisten olevan erityisesti terveellisiä?
Ei terveellisyys tarkoita sitä, ettteikö saisi syödä hyvänmakuista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Itse laitan puuroon lusikallisen vauvojen hedelmäsosetta.
hedelmä-ja marjakiisselit puurossa, mmmm
OPETTELE valmistamaan kasvisruokia, nam.
Eihän puuroon ylipäänsä laiteta tippaakaan sokeria !!!!!! Muuhun, kuin riisipuuroon. Siihen laitetaan SUOLAA ! Ja paljon voita. Ei mitään muuta !!!! Ja sen saa paremmaksi, kun tekee sen MAITOON veden sijasta. Ja ei se heitti tunnu, et ne olis hyviä tai ees syötäviä !!! Niihin pitää tottua usean päivän, jopa viikkojen ajan. Itelläki meni kauan aikaa totutteluun, kun mulle iski parikyt vuotta sitte ja ylikin, tyypin 2 diabetes. Nykyään o muitakin vaivoja, vaik oon vasta 49-v nainen. Oli siin totuuttelemista, ku piti ostaa kalliita lääkkeitä ja ruokapuoli.......silloin en oikeen tiennyt, et mitä sai ostaa ja mitä ei....saati sitte, et mitä saan syödä ja mitä en.......kannattaa vaan kokeilla kauan. Ja laittaa aromi suolaa, karppi suolaa ja -sokeria NS normaalien sijasta. Kyl kroppa tottuu melko piankin. Anna ajan kulua.
Tyhmyytesi takia ei tule laihdutus onnistumaan
Miksi et mausta. Laitoin illalla kukka- ja parsakaalia sekä bataattia marinoitumaan yöksi. Hieman oliviiöljyä ja sitten mausteita, valkosipulia ja chiliä. Paistoin sitten uunissa ja tuli todella maukasta.
Kaurapuuroon sokeria. Yök.
Raejuustin kanssa tuli aikoinaan syötyä kaikenlaista. Tonnikalaa, kurkkua tai tomaattia. Oli täyttävää tavaraa.