Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaikki missä on hiivaa ja sokeria syntyy alkoholia.

Vierailija
11.04.2025 |

Kun tarpeeksi kauan annat siman käydä on siinä alkoholia

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sima on K18/K30-juoma tuosta syystä.

Vierailija
2/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja koska hiivaa ja sokeria on jokseenkin kaikkialla, esimerkiksi tuoremehussa ja jugurtissa tai piimässä on lähes aina pieniä määriä alkoholia mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaatii myös lämpötilan ja vettä. Ja totta kai simassa on alkoholia. Ei se muuten ole simaa! Miten muuten ne kuplat siihen tulisi?

Vierailija
4/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yritä ap uudestaan suomen kielellä.

Vierailija
5/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiivaa ja sokeria.  Niinku pullassa?

Vierailija
6/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja sitten vielä kun keittää....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaatii myös lämpötilan ja vettä. Ja totta kai simassa on alkoholia. Ei se muuten ole simaa! Miten muuten ne kuplat siihen tulisi?

Lämpötila. Ou jee tuota älyn määrää.

Kuplat ovat hiilidioksidia. Ne saa vesijohtoveteen soda streamerilla.

Vierailija
8/8 |
11.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli vähän sokeria hiiva pi..luun ja känni on varma.