Kuinka kakku kannattaa koota?
Voiko pohjan, siis tasaisimman osan, jättää päällimmäiseksi? Laitan sokerimassaa sitten päälle? Vai kuinka päin se kakku kannattaisi koota? Miten sokerimassaa kannattaa lämmittää? On kova paketti, ei varmaankaan voi suoraan kaulita. Voiko laittaa tiiviiseen pussiin ja hetkeksi lämpimään veteen?
Kommentit (3)
Saat koota ihan miten haluat,vaikka leikellä kolmion mallisia paloja jos siltä tuntuu.
Jos kakkupohja paistui vinoksi niin kokoa se vuokaan takaisin.
Vuoraa ensin kakkuvuoka kelmulla, jotta kakku irtoaa siitä helposti irrotettaessa. Leikkaa kakkupohja 3 osaan ja sitten kokoat kakun sinne väärin päin (siten kuinka se oli paistettaessakin). Täytteiden takia kakusta tulee vuokaa korkeampi, päälle jotain tasaista (leikkuulauta) ja pieni paino. Katso, että leikkuulauta tmv on suorassa painoa siirtelemällä. Anne kakun vetäytyä viileässä (ainakin 1h) ja kippaa tarjoiluastiaan. Ta-daa! Kakku on päältä tasainen!
Itse en laittaisi paistopintaa päällimmäiseksi kuten ehdotit.
Alhaalta ylöspäin