Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Muistatteko kun 80-luvulla myytiin marketeissa ja konditorioissa voikreemikuorrutteisia täytekakkuja?

Vierailija
20.03.2025 |

Voikreemiä oli paksulti kakun reunoissa ja pinnalla, usein reunaan oli paineltu paahdettuja mantelilastuja. Se kreemi maistui ihan voilta mutta oli toki jossain määrin makeaa, mutta siinä oli myös voin suolaisuutta mukana. Varmaan se oli ihan vaahdotettua voita jossa oli tomusokeria jonkin verran. Se oli ihanaa. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olivat kyllä tosi äiteliä, jotenkin hyviä myös mutta eipä kovin isoa palaa pystynyt syödä. Kun vertaa nykypäivän kakkuihin kun yritetään tehdä raikasta ja ei liian makeaa.

Vierailija
2/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistan. Kuka niitä pystyi syömään? Voikreemiä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanaa?! Kuvottavaa se oli. Eihän sellaista voi syödä.

Vierailija
4/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

2000 luvulla oli "kevytversioita" ja hyviä. Marjaa (mansikka) tai hedelmää. Nam. Liivatteen sijaan saisi agaria vai joku jauho.

Vierailija
5/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää oli 70-luvulla, kun olin lapsi, mutta mun lempikakku oli mokkakreemikakku, halusin sellaisen aina synttäreille. Toinen suosikkileivonnainen oli unelmatorttu, missä oli myös sellainen voi-vaniljakreemi välissä. 80-luvulla sitten leivoin jo itse teininä ja oli toisenlaiset kakut.

Vierailija
6/6 |
20.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olivat kyllä tosi äiteliä, jotenkin hyviä myös mutta eipä kovin isoa palaa pystynyt syödä. Kun vertaa nykypäivän kakkuihin kun yritetään tehdä raikasta ja ei liian makeaa.

 

Kyllä on todella makeita nämä juustokakut ja fantasiamuumikakut mitä usein saa lastenkutsuilla. Makeita ja todella raskaita.