Laitetaanko kana pitsaan raakana?
Kommentit (27)
Ei laiteta. Kypsennä ensin pannulla ja sitten vasta pizzan päälle ja lopuksi pizza vielä uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Joo. Pisimmät sulat nypin pois.
Entäs heltta ja nokka.
Työnnä kylmä pitsa kanan sisälle ja sitten uuniin. Porkkanan voi laittaa pään kautta niin saa vitamiineja. Porkkanan tilalle voi laittaa olut pullon avattuna alassuin niin tulee mureampaa. Pinnan voi kuorruttaa sokeri huurretuilla tiikeri muroilla tai siirapilla ja chilillä.
Maukas ja mehevä pizza tulee kun laitat broilerin filettä ohuena suikaleina pizzan päälle. Broileri kypsyy hyvin kuumassa uunissa 6-7 minuutissa, jolloin pizza on muutenkin valmis. Broileria ei tarvitse ensin kypsentää vaan raakana voi hyvin käyttää. Raaka broileri kannattaa jättää päällimmäiseksi niin saa paahteinen ja rapean pinnan.
Kokki/tarjoilija
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo. Pisimmät sulat nypin pois.
Entäs heltta ja nokka.
Protskua nekin.
ewwww voin vaan kuvitella miten joku tommosta kysyy
Jossain ainakin sanottiin ettei kypsää kanaa saisi lämmittää uudelleen eli aika mahdotonta
Vierailija kirjoitti:
Maukas ja mehevä pizza tulee kun laitat broilerin filettä ohuena suikaleina pizzan päälle. Broileri kypsyy hyvin kuumassa uunissa 6-7 minuutissa, jolloin pizza on muutenkin valmis. Broileria ei tarvitse ensin kypsentää vaan raakana voi hyvin käyttää. Raaka broileri kannattaa jättää päällimmäiseksi niin saa paahteinen ja rapean pinnan.
Kokki/tarjoilija
Huumoria huumoria...
Broisku? Onko maailmassa paljon vastenmielisempää sanaa?
No ei tietenkään laitetaan raakana.
Eihän jauhelihaa tai kinkkusuikaleitakaan laiteta raakana.
Vierailija kirjoitti:
Perssuolet ja siivet pois.
Pää kans, eritoten se nokka on ikävä suussa, se on aika kova!
Vierailija kirjoitti:
Työnnä kylmä pitsa kanan sisälle ja sitten uuniin. Porkkanan voi laittaa pään kautta niin saa vitamiineja. Porkkanan tilalle voi laittaa olut pullon avattuna alassuin niin tulee mureampaa. Pinnan voi kuorruttaa sokeri huurretuilla tiikeri muroilla tai siirapilla ja chilillä.
Ja sit ku päälle laittaa ruis kuoren siittä tulee nimeltään; kana kukko!
Kaupasta voi ostaa kanan koipia molemmat jalka parit. Ne sitten käärii pitsojen sisään ja uuniin. Rautalangalla pysyy hyvin rullalla.
Pakastettuja kanapäitä voi keittää kypsäksi ja sitten lisätä pitsan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Broisku? Onko maailmassa paljon vastenmielisempää sanaa?
Kamalaa sekin on, että kanapoikaa sanotaan kanaksi, kun sitä se ei nimenomaan ole. Kananliha on niin sitkeää, että se vaatii tuntikausien keittämisen ja uunissa se ei mureudu juuri ollenkaan.
Joo. Pisimmät sulat nypin pois.