Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kiiire! Vanha mozzarellaraaste lasagnessa

Vierailija
17.03.2025 |

Voiko syödä kun uunitettu noin tunti 180c.?

Vahingossa laitettu lasagneen 2vk sitten avattua päiväys 1.4.2025  raastetta, mielestäni haisee "sukalle" uunista lasagnen tuoksun ohessa. Avasin toisen pussin ja siinä raikas  tuoksu, ei tuota tunkkaista hajua. Pinnassa ei näy hometta, ja mies maistoi vielä raakaa raastetta  ja sanoi maistuu ihan normaalille mozzzarellalle.

Ei viitsisi turhaan heittää roskiin täyttä vuokaa jos kuitenkin vielä syötävää

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sittenhän sen näkee kun kokeilee. Jos haju on muuttunut on bakteeritoimintaa ja ruokamyrkytyksen vaara. Heittäisin pois.

Vierailija
2/4 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se oli jo pilalla, ei uunituksella ole vaikutusta.

Pehmeät juustot pilaantuvat kyllä niin herkästi, että pari viikkoa on jo todella pitkä aika avatulle tuotteelle. Itse en söisi, tosin mulla onkin varsin herkkä vatsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarellaraaste harvemmin homehtuukaan, ennemmin siitä tulee sellaista haisevaa mössöä pilaantuessaan. Kovat juustot homehtuvat myös raasteena.

Vierailija
4/4 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin puoli tuntia syömisestä selviää että kannattiko syödä.