Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Monessa ennen laadukkaassa luottotuotteessa on nykyään enimmäkseen palmuöljyä, sokeria, vehnäjauhoa ja säilöntäaineita

Vierailija
17.03.2025 |

Onko kukaan muu huomannut samaa? Etenkin leipätuotteiden kanssa saa olla todella tarkkana. Kauraleivän tai ruisleivän painosta jopa 80% voi olla jotain ihan muuta kuin kauraa tai ruista.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jeps. Pakko lukea kaikki pikkupräntit nykyään. 

Vierailija
2/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jeps. Pakko lukea kaikki pikkupräntit nykyään. 

 

Toinen on kermatuotteissa karrageeni. Tuota halpaa limaa myydään kerman painolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin gluteenittomassa leivässä oli bambua. Siis puuta.

Vierailija
4/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halpuutusta, halpuutusta!

Vierailija
5/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fazerin gluteenittomassa leivässä oli bambua. Siis puuta.

 

Joo, he ovat kyllä halpuutuksen kuninkaita. Esim. heidän barista-juoma on nyt rapsiöljyä. Sitä vaan sinne kahvin sekaan.

Vierailija
6/15 |
17.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku saadaan nykyisin muualta kuin raaka-aineista. Ostin äskettäin murokeksejä, joita en ole maistanut vuosikymmeniin. Makua niissä oli vain vähän, makeutta ei ollenkaan. Illalla piti käydä sulkemassa paketin jämät muovipussiin, kun se esanssin haju alkoi käydä liian vahvaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pågeneissa on enää vettä, vehnää, sokeria ja palmuöljyä joka maustettu kanelilla

Vierailija
8/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauraleivät on pääosin aivan oksettavia, sokerisia ja raakoja, pelkkää taikinaa sisältä. Ei niitä voi yökkimättä syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pågeneissa on enää vettä, vehnää, sokeria ja palmuöljyä joka maustettu kanelilla

Ei ihmekkään, että menee vatsa sekaisin niistä 🤔

Vierailija
10/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pågeneissa on enää vettä, vehnää, sokeria ja palmuöljyä joka maustettu kanelilla

Ei ihmekkään, että menee vatsa sekaisin niistä 🤔

Kokeile Fazerin bambuleipää lisukkeeksi, varmaan tasapainottaa kivasti ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pågeneissa on enää vettä, vehnää, sokeria ja palmuöljyä joka maustettu kanelilla

Ei ihmekkään, että menee vatsa sekaisin niistä 🤔

Kokeile Fazerin bambuleipää lisukkeeksi, varmaan tasapainottaa kivasti ;)

 

Heinäsirkkaleipää oli joskus ennen koronaa. Ei ollut menekkiä.

Vierailija
12/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palmuöljyä on tungettu nykyisin joka paikkaan. Minulta jäävät vanhat tutut tuotteet kaupan hyllyyn sitä mukaa kun palmuöljy ilmestyy tuoteselosteeseen. Tarkkana saa olla. Monet leivät on jo pilattu palmuöljyllä. Sitä on lisätty myös kekseihin ja leivonnaisiin, makeisiin/suklaisiin, valmisruokiin. Leipä on se mikä eniten harmittaa, kun monia ennen hyviä tuotteita on menty pilaamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsi/rapsiöljyä sitä vasta onkin joka paikassa nykyään. Kaikissa laatikoissa, monissa leivissä, keitoissa, leivoksissa, jne.

Vierailija
14/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihme. Yli 8 miljardia ihmistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
18.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä leivissä on palmuöljyä?