Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys tietäjille ravintoloiden oluthanoista

Vierailija
14.03.2025 |

Kuulin, kun pienen pubin pitäjä kertoi, että oluthanojen pitäminen on niin kallista, että hänen kannattaa myydä suoraan pullosta tai tölkistä. Isommalla menekillä taas olisi kannattavampaa myydä hanasta.

Tietääkö joku, miten ravintolat ja pubit maksavat hanoista, ja mikä logiikka maksuissa on?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Panimo omistaa hanat ja laitteet. Luultavammin tämä pienen panimon pitäjä ei ole maksanut laskua ajallaan, silloin hanat lähtevät heti.

Vierailija
2/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huolto ja vuokrat 

sun pitää myydä PALJON olutta 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole kallista.

Vierailija
4/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanan kärki upotetaan asiakkaan tuoppiin ettei vaahtoa niin paljon, hygieenistä.

Vierailija
5/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huolto ja vuokrat 

sun pitää myydä PALJON olutta 

Ok, eli hanasta myytävissä tynnyreissä olut on halvempaa, mutta laitteet maksavat kk-tasolla jotain. Entä tietääkö joku, minkälaista korvauta pubin pitäjä saa niistä ikkunatarroista, kun melkein kaikkien pubien ikkunoissa on joku jättikokoinen KARJALA tms. teippaus?

Vierailija
6/6 |
14.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

🚬👴🏻🥃

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kolme