Kysymys tietäjille ravintoloiden oluthanoista
Kuulin, kun pienen pubin pitäjä kertoi, että oluthanojen pitäminen on niin kallista, että hänen kannattaa myydä suoraan pullosta tai tölkistä. Isommalla menekillä taas olisi kannattavampaa myydä hanasta.
Tietääkö joku, miten ravintolat ja pubit maksavat hanoista, ja mikä logiikka maksuissa on?
Kommentit (6)
Huolto ja vuokrat
sun pitää myydä PALJON olutta
Hanan kärki upotetaan asiakkaan tuoppiin ettei vaahtoa niin paljon, hygieenistä.
Vierailija kirjoitti:
Huolto ja vuokrat
sun pitää myydä PALJON olutta
Ok, eli hanasta myytävissä tynnyreissä olut on halvempaa, mutta laitteet maksavat kk-tasolla jotain. Entä tietääkö joku, minkälaista korvauta pubin pitäjä saa niistä ikkunatarroista, kun melkein kaikkien pubien ikkunoissa on joku jättikokoinen KARJALA tms. teippaus?
Panimo omistaa hanat ja laitteet. Luultavammin tämä pienen panimon pitäjä ei ole maksanut laskua ajallaan, silloin hanat lähtevät heti.