Lue keskustelun säännöt.
Miksi pelätä salmonellabakteeria
07.03.2025 |
Jos nyt on vahingossa tehnyt vaikka jotain ruokaa salmonellamunista, niin ei paniikkia.
Salmonella bakteeri tuhoutuu jo 70 asteessa. Jos vaikka makaronilaatikko on uunissa 3 varttia 200C, niin ei ne jää henkiin.
Kommentit (2)
Salmonella Wikipedia. MAJONEESISSA ON RAAKAA MUNAA. Ja sen voi saada muustakin. Et voi tehdä työtä ruokateollisuudessa tai ravintolassa et keittiöllä et kahvilassa jos tartutat salmonellaa. Eläin peräiset parasiitit on vaarallisia ihmisille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Koska siitä sairastuu? Ei se kypsästä ruoasta tulekaan, mutta nyt sitä oli ollut munamassassa, ja raakaa kananmunaa käytetään paljon. Lisäksi sen voi saada käsien ja pintojen kautta, jos sitä ylipäätänsä keittiöön päätyy.