Teettekö pikkeleitä?
Kokeilin 123 lientä, mutta liian makea makuuni. Nyt tein 111 liemeen punasipulia, mausteena valkosipulia, mp ja laakerinlehti. Tuli hiton hyvää!
Kommentit (4)
Teen. Punasipuli on klassikko, mutta monet muutkin tosi hyviä. Pikkelöity raparperi on mahtavaa! Retiisit on myös hyviä.
Vaihtelen mausteita ja etikoita ja makeutta ihan fiiliksen mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Teen. Punasipuli on klassikko, mutta monet muutkin tosi hyviä. Pikkelöity raparperi on mahtavaa! Retiisit on myös hyviä.
Vaihtelen mausteita ja etikoita ja makeutta ihan fiiliksen mukaan.
Raparperi hyvä vinkki! Pitää kokeilla kun en keksi sille mitään muuta käyttöä kun en syö piirakoita tai kiisseleitä.
Pikkelsiä valmistan, en pikkeleitä.
Harvoin tulee tehtyä, mutta onhan ne kyllä aivan taivaallisen hyviä. Voisikin taas joku päivä tehdä, kiitos vinkistä.