Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teettekö pikkeleitä?

Vierailija
07.03.2025 |

Kokeilin 123 lientä, mutta liian makea makuuni. Nyt tein 111 liemeen punasipulia, mausteena valkosipulia, mp ja laakerinlehti. Tuli hiton hyvää!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin tulee tehtyä, mutta onhan ne kyllä aivan taivaallisen hyviä. Voisikin taas joku päivä tehdä, kiitos vinkistä.

Vierailija
2/4 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen. Punasipuli on klassikko, mutta monet muutkin tosi hyviä. Pikkelöity raparperi on mahtavaa! Retiisit on myös hyviä.

Vaihtelen mausteita ja etikoita ja makeutta ihan fiiliksen mukaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen. Punasipuli on klassikko, mutta monet muutkin tosi hyviä. Pikkelöity raparperi on mahtavaa! Retiisit on myös hyviä.

Vaihtelen mausteita ja etikoita ja makeutta ihan fiiliksen mukaan. 

Raparperi hyvä vinkki! Pitää kokeilla kun en keksi sille mitään muuta käyttöä kun en syö piirakoita tai kiisseleitä.

Vierailija
4/4 |
07.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikkelsiä valmistan, en pikkeleitä.