Lue keskustelun säännöt.
Ammattikokkia paikalla
06.03.2025 |
kysyn neuvoa miten valmistan Lihakulttuurin Rotukarjan Grillipihvit/Sirloin Steak av nöt jotta saisin niistä mureita ja täysin kypsiä sisältä...osaako joku neuvoa olen itsekin kokki mutta liian harvoin näin kalliita lihoja käytän.
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Vai että oikein "kokki".
Haluatko nähdä todistukseni ja missä olen valmistunut, itse et osaa edes vettä keittää, heh.
En kysynyt sinulta mitään, etkö ymmärrä vai mikä mättää?
Kyllä se lihan mureus muodostuu jo paljon, paljon ennen sitä pannulle laittoa. Mureuden suhteen olet auttamattomasti myöhässä.
T. Hesen apulaisvuorovastaava
Ne syödään verta tirskuavana raakana.