Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ammattikokkia paikalla

Vierailija
06.03.2025 |

kysyn neuvoa miten valmistan Lihakulttuurin Rotukarjan Grillipihvit/Sirloin Steak av nöt jotta saisin niistä mureita ja täysin kypsiä sisältä...osaako joku neuvoa olen itsekin kokki mutta liian harvoin näin kalliita lihoja käytän.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne syödään verta tirskuavana raakana.

Vierailija
2/5 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai että oikein "kokki".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vai että oikein "kokki".

Haluatko nähdä todistukseni ja missä olen valmistunut, itse et osaa edes vettä keittää, heh.

Vierailija
4/5 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kysynyt sinulta mitään, etkö ymmärrä vai mikä mättää?

Vierailija
5/5 |
06.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se lihan mureus muodostuu jo paljon, paljon ennen sitä pannulle laittoa. Mureuden suhteen olet auttamattomasti myöhässä.

T. Hesen apulaisvuorovastaava

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kahdeksan