Mikä pannu kestää hyvin ruskistamista?
Ongelma on, että vaikka olen ostanut teflon-pannuja, niin jonkun ajan päästä kun olen siinä ruskistanut jauhelihaa niin se teflon on hävinnyt jonnekin ja pitää laittaa miljoona kiloa öljyä jotta liha ei palaisi pannuun kiinni. Tästä tulee todella lihottavaa ruokaa kun tarvitaan niin paljon öljyä. Vaaleanharmaata vetistä jauhelihaa En suostu syömään.
Kommentit (21)
Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.
Osta vaikka se buyern hiiliteräspannu
Ei mitään pannua levyllä saa pitää liian kuumalla levyllä.Mikä siinä on että moni polttaa rikki pannut.
Vierailija kirjoitti:
Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.
Rautapannu kestää paremmin.
Eli ei ole mahdollista saada pysyvästi kunnon ruskistusta ilman öljyä ja suurta kalorimäärää?
Niin paitsi ehkä airfryerilla tai uunissa
En ymmärrä miksi pannu pitäisi ruskistaa?
Vierailija kirjoitti:
Eli ei ole mahdollista saada pysyvästi kunnon ruskistusta ilman öljyä ja suurta kalorimäärää?
On toki. En koskaan käytä öljyä. Ruskistan aina voissa, tilanteesta riippuen teflon tai valurauta pannulla. Teflon pannuakaan ei koskaan tiskikoneeseen. Hyvin on kestänyt Pyrex halpispannu.
Valurauta ja oikea voi niin tulee hyvää. Miksi öljyllä paistat, jos haluat paistopintaa?! Rasva ei lihota ketään. Voit syödä kilon voissa paistettua jauhelihaa päivässä etkä liho, jos et mätä hiilihydraattia lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Niin paitsi ehkä airfryerilla tai uunissa
Tai ihan vaan pöydällä karamelli värillä jos väri vaan tärkeää.
Tiedän. Minulla on sellainen. En muista nimeä. Musta sisältä ja ulkopuolelta. Joku koti-alkuinen. Ei tartu mikään.
Jauhelihasta en tiedä, mutta leivinuunissa tulee hyvät pihvit kun on perällä kunnon hiillos.
Vierailija kirjoitti:
Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.
Valurauta kestää vaikka kuumentaisit punahehkuiseksi. Tavallisella liedellä et saa niin kuumaksi, etteikö valurautapannu kestäisi.
Vierailija kirjoitti:
Valurauta ja oikea voi niin tulee hyvää. Miksi öljyllä paistat, jos haluat paistopintaa?! Rasva ei lihota ketään. Voit syödä kilon voissa paistettua jauhelihaa päivässä etkä liho, jos et mätä hiilihydraattia lisäksi.
Pelkkä voi palaa kuumalla pannulla. Ei sitä kannata käyttää pelkästään paistamiseen. Kuumalle pannulle öljyä ja paistamisen loppuvaiheessa vasta voita pari nokaretta pannulle. Näin tekee ammattilaiset ravintolassa.
Typerykset eivät ymmärrä, että airfryer ei ole paistinpannu.
Pyrex. Kaada aina vain lämmintä vettä. Tein juuri noin että laitoin kylmää vettä kuumaan uunivuokaan ja se halkesi, onneksi oli reunallinen uunipelti.
Air-fryer.