Aino-jäätelöt, inhoan sitä
halpaa lötköä rasvanmakuista suklaata niissä ?
Jymy jäätelö parempaa.
Kommentit (43)
Yleensä suomalainen jätski on paskaa ja muun maalaisessa on lilikaa sokeria ja rasvaa.
Vain italialainen osaa tehdä gelaton.
Ei taida olla mielipiteitä tästä huonosta suklaasta Aino jädessä ?
Papagallo on hyvä. Espoossa saa hyvää gelatoa Haukilahdessa irtojäätelönä. Marketeista harvemmin saa hyviä jäätelöitä.
Ne vatkaa liikaa ilmaa jäätelöihin ja huonoja raaka-aineita
Ennen Valio teki hyvät jäätelöt 70-luvulla, sitten alkoi se kasvirasva hömpötys.
Minä taas pidän siitä eli keskiarvo pysyy.
Jymy jäätelö se vasta huonoa onkin.
Täytyy sanoa, että Jymykin on ollut pettymys.
Vierailija kirjoitti:
Ennen Valio teki hyvät jäätelöt 70-luvulla, sitten alkoi se kasvirasva hömpötys.
Samaa laimeeta kuraa se oli silloinkin.
Yleisesti ottaen jäätelöissä on liikaa sokeria.
Joskus ainojäätelöä syönyt. JA onhan se "kokemus", tuntuu kuvaannollisesti että hampaat tippuu suusta kun sitä imellosta yritti syödä. Aivan kamala kokemus, ihmettelen miten joku voi nauttia siitä tuotteesta.
Vierailija kirjoitti:
Yleensä suomalainen jätski on paskaa ja muun maalaisessa on lilikaa sokeria ja rasvaa.
Vain italialainen osaa tehdä gelaton.
Italialainen jäätelö on kuin sokerilla makeutettua ruistaikinaa. Todella pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä suomalainen jätski on paskaa ja muun maalaisessa on lilikaa sokeria ja rasvaa.
Vain italialainen osaa tehdä gelaton.
Italialainen jäätelö on kuin sokerilla makeutettua ruistaikinaa. Todella pahaa.
Vertailla suomalaisia jäätelöitä, vai mitä on Honolulun jäätelö, tai Itävallan ?
Apetit jäätelöt pelkkää kasvirasvaa ?
Aino maito sukolaati on ihanaa. Rakastan sitä ns. kovaa sukolaatia jäätölön seassa.
Pakottaako joku ostamasn / syömään niitä?
Paras on mun mielestä Kolmen Kaverin vaniljajäätelö :D
Ben Jerry jäätelöt keskenään saman makuisia, ja kalliita