Onko makkara hyvää vai ei?
Kommentit (20)
Nuotiolla paistettu on aika hyvää. Ja höyrytetyt nakit.
Kyähän tuo kyrsä maistuu, monissa muodoissa.
Eivät kaikki. Ne jauhomakkarat ovat hirveitä.
Vierailija kirjoitti:
Eivät kaikki. Ne jauhomakkarat ovat hirveitä.
Äläpä viitsi. Meillä syödään lihat lihoina ja makkarat makkaroina. Grilliin ja nuotiolle kuuluu nimenomaan jotain jauhoa sisältävä makkara, jos haluaa lihaa, parempi vaihtoehto on ostaa oikeaa lihaa ja grillata sitä. Se on tietysti eri asia, jos et osaa lihangrillausta, pitänee silloin ostaa lihamakkaraa.
On, lihaisa versio ja harvoin vähissä määrin. Aika rasvainen ruoka, herkku enemmänkin.
EI
En laske noita suomalaisia jauhotuotteita edes makkaroiksi.
Silloin harvoin, kun syön punaista lihaa, on se lähinnä poroa tai riistaa, joskus harvoin hyvää naudanlihaa. Prosessoitua lihaa en syö koskaan.
Metwursti ja suolakurkut leivän päälle, namia.
On paljon hyvänmakuisia makkaroita ja nakkeja,montako söit sano yhdeksän.Kyllä se nuotiomakkarakin pitää vähintään kerran vuodessa kärventää jos vaan tilaisuus tulee.
Jotkut on hyviä, toiset taaas ei.
Ostin hiljan HK-sinistä.
Luulin että on hyvää, mutta oli täysin mautonta. En osta enää tämän takia. Halvemmissakin vastaavissa on enemmän makua.
Omatehty perunasalaatti kylkeen ja kylmä kalja.
Vierailija kirjoitti:
Jotkut on hyviä, toiset taaas ei.
Joskus tekis toisinaan taas ei...................terv Somerjoki,syö vaan makkarasi.
Nyt rupes tekee mieli kunnon Porilaista!
Onhan se, jos ei mieti, miten sitä tehdään aina eläimen teurastuksesta asti.