Borssikeiton tehneitä paikalla?
Kommentit (17)
Todella hyvää kun tekee hyvistä raaka-aineista.
Ei kannata ryhtyä tekemään mitään liian monimutkaista versiota. Olen ostanut raakoja punajuuria kaupasta, raastanut ne karkeaksi raasteeksi ja keittänyt raasteet lihaliemessä.
Nakinpaloja voi lisätä lopuksi keittoon jos haluaa, hyvää ilmankin.
Ei ole tavallista lihasoppaa kummempaa.
Borssikeitossa on yksi pakollinen ainesosa, ja se on keräkaali. Kaikki muut voi laittaa mielensä mukaan.
Kaikki missä on punajuurta on pääsääntöisesti hyvää.
Olen, moninaisina eri versioina. Käytän etikkapunajuuria tai esikeitettyjä (oikaisee tympeimmän työvaiheen) ja lihana yleensä naudan keittolihaa tai teen kasvisborssin. Paljon smetanaa.
Itse olen tehnyt ja tykkään kovasti, tietysti vaatii muutakin kuin mitä palstalla sanotaan, että keität lihaliemessä punajuuriraastetta.
En ole tehnyt, mutta olen syönyt ja seurannut valmistusta. Ukrainalainen nainen teki ja oli TODELLA HYVÄÄ!!!
Vierailija kirjoitti:
Borssikeitossa on yksi pakollinen ainesosa, ja se on keräkaali. Kaikki muut voi laittaa mielensä mukaan.
Eikö punajuurikin?
On hyvää, kun tekee kunnolla ja nauttii reippaan smetanaklöntin kanssa. Ukrainalainen perusruoka!
Teen useinkin. Mainettaan vaivattomampi tehdä, hyvää ja rakaa-aineet edulliset.
80-luvulla koulussa Minestronekeitto oli oppilaiden kauhu. Onko tämä borssi jotenkin parempi.
En oikeasti, mutta näin kerran unta että tein punajuurikeittoa. Se oli painajainen, keitto alkoi kiehua hallitsemattomasti ja roiskui pitkin keittiötä.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Borssikeitossa on yksi pakollinen ainesosa, ja se on keräkaali. Kaikki muut voi laittaa mielensä mukaan.
Kyllä se punajuuri on pakollista.
Sisådär eli ei suurin herkkuni. Vetistä litkua.