Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksei kaikki popkornit poksahda?

Vierailija
22.02.2025 |

Pussin pohjalle jää aina kovia.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä voi olla se kuori valmiiksi rikki, niin ei muodostu räjäyttävää painetta. Tai sit ne on jostain syystä rutikuivia, koska se paine muodostuu vesihöyrystä.

Vierailija
2/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Poksahtaa ne kun osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Jaa. Puhut mikropoppareista. Ne ei kaikki poksahda koska osa siemenistä ei kuumene riitävästi koska lentävät pussin pohjalla olevasta rasvasta valmiiden poppareiden sekaan. Kattilapopparit saa kyllä kaikki poksahtamaan.

Vierailija
4/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Kerropa Martta kuinka sen teet?

Vierailija
5/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teille popparit poksautan.

Vierailija
6/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Jaa. Puhut mikropoppareista. Ne ei kaikki poksahda koska osa siemenistä ei kuumene riitävästi koska lentävät pussin pohjalla olevasta rasvasta valmiiden poppareiden sekaan. Kattilapopparit saa kyllä kaikki poksahtamaan.

joo mikropoppareista kysyn

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Kerropa Martta kuinka sen teet?

ensin varmistetaan, että poppareissa ei ole yhtään lihaa...

Vierailija
8/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Kerropa Martta kuinka sen teet?

20 minuuttia täydellä teholla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät ehdi?

Vierailija
10/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Kerropa Martta kuinka sen teet?

Liesi kasille asteikolla 1-9. Paksupohjainen kattila, öljyä, ja neljä maissinjyvää. Kun kaikki poksahtaneet, lisätään maissinjyvät ja siirretään kattila liedeltä sivuun tasan minuutiksi. Liesi täysille. Minuutin jälkeen kattila liedelle ja kun poksuu heilutellaan sivusuunnassa niin kauan ettei enää poksu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Poksahtaa ne kun osaa.

Kerropa Martta kuinka sen teet?

Liesi kasille asteikolla 1-9. Paksupohjainen kattila, öljyä, ja neljä maissinjyvää. Kun kaikki poksahtaneet, lisätään maissinjyvät ja siirretään kattila liedeltä sivuun tasan minuutiksi. Liesi täysille. Minuutin jälkeen kattila liedelle ja kun poksuu heilutellaan sivusuunnassa niin kauan ettei enää poksu.miksi vain 4,kun kovia jyviä on parikymmentä.

 

Vierailija
12/12 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 jyvää ovat indikaattorina sille että öljy on riittävän kuumaa ennenkuin loput jyvät lisätään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme neljä