Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pizzataikinan teko aloitettu eilenklo 14. Eikä vieläkään valmista, kauanko sinun pizzoissasi menee?

Vierailija
22.02.2025 |

On kyllä odottelun arvoinen maku ja koostumus sitten. Paistelen pizzat huomenna.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmänostatus on oikeastaan tarpeeton. Saman asian ajaa hiivan radikaali vähentäminen. Meillä yhdestä kuivahiivapussi riittää kymmeneen suurikokoiseen pizzaan.

Vierailija
2/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen taikinan edellisenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kylmänostatus on oikeastaan tarpeeton. Saman asian ajaa hiivan radikaali vähentäminen. Meillä yhdestä kuivahiivapussi riittää kymmeneen suurikokoiseen pizzaan.

Viiteen pohjaan tuli 0,6g hiivaa.

Vierailija
4/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin pizzapulla takina edellispäivänä jääkaappiin sulamaan. Aina toiminut ja reunat nousee uunissa hienosti.

Vierailija
5/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohja hiivalla tai leivinjauheella, niinpä ei mene kauan. 

Vierailija
6/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinan annan turvota puoli tuntia. Hyvää tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fazerin pizzapulla takina edellispäivänä jääkaappiin sulamaan. Aina toiminut ja reunat nousee uunissa hienosti.

Vähän pieniä ja mauttomia, siis suolattomia. Eikä oikein kunnon sitkoa. Pirkka parhaat on mielestäni parempia, ne isommat kahden pakkauksissa.

Vierailija
8/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Fazerin pizzapulla takina edellispäivänä jääkaappiin sulamaan. Aina toiminut ja reunat nousee uunissa hienosti.

Vähän pieniä ja mauttomia, siis suolattomia. Eikä oikein kunnon sitkoa. Pirkka parhaat on mielestäni parempia, ne isommat kahden pakkauksissa.

Fazeria saa isompanakin ja toiset ei halua suolaa liikaa. Sitkoa riittävästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Fazerin pizzapulla takina edellispäivänä jääkaappiin sulamaan. Aina toiminut ja reunat nousee uunissa hienosti.

Vähän pieniä ja mauttomia, siis suolattomia. Eikä oikein kunnon sitkoa. Pirkka parhaat on mielestäni parempia, ne isommat kahden pakkauksissa.

Fazeria saa isompanakin ja toiset ei halua suolaa liikaa. Sitkoa riittävästi.

Juuri ja juuri. Tulee helpommin reikiä kuin Pirkkaan.

Vierailija
10/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpö höpö sarjaa on 00 jauhot yms.  muut erikois pizza jauhot.

Kylmä nostatus on ihan jees, mutta ei mitenkään välttämätön.

Hyvän saa ihan kertaallen nostatetusta kuivahiiva taikinasta, noin 30 minuutissa.

Paremman saa, jos nostattaa 3 kertaa enben levitystä, noin 1,5 tuntia.

Paistossa enemmän magiaa, tuleeko huono, hyvä vai erinomainen lätty.

Lisäksi täytteiden suurella määrällä pilaa hyvänkin pohjan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Höpö höpö sarjaa on 00 jauhot yms.  muut erikois pizza jauhot.

Kylmä nostatus on ihan jees, mutta ei mitenkään välttämätön.

Hyvän saa ihan kertaallen nostatetusta kuivahiiva taikinasta, noin 30 minuutissa.

Paremman saa, jos nostattaa 3 kertaa enben levitystä, noin 1,5 tuntia.

Paistossa enemmän magiaa, tuleeko huono, hyvä vai erinomainen lätty.

Lisäksi täytteiden suurella määrällä pilaa hyvänkin pohjan.

 

Varmaan ihan hyvän noinkin saa, muttei erinomaista kuten vahvoilla jauhoilla ja kylmäkohotuksella ja fermentoinnilla. Riippuu vähän mitä hakee. Napolilaistyyppistä, vai äidin 70-luvulla tekemää.

Vierailija
12/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidättekö oikeasti niistä täynnä ilmaa olevista reunoista? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pidättekö oikeasti niistä täynnä ilmaa olevista reunoista? 

Kyllä. Koko pizza on siten kevyt syötävä, eikä aiheuta ähkyä.

Vierailija
14/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona saa kyllä niin paljon parempaa pizza kuin pizzerioissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haen pizzataikinan lähipizzeriasta jossa ammattilainen tehnyt taikininan. Muuten leivon ja teen kaikki taikinat itse mutten pizzataikinaa.

Vierailija
16/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastimesta lätty uuniin ja 20min myöhemmin syömään.

Vierailija
17/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Haen pizzataikinan lähipizzeriasta jossa ammattilainen tehnyt taikininan. Muuten leivon ja teen kaikki taikinat itse mutten pizzataikinaa.

Se ammattilainen on ostanut tukusta ne pizzapallot.

Vierailija
18/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 h sulatus huoneenlämmössä, 5-10 min siihen, että tekee siitä pitsan ja toiset 10 min siihen kun paistaa sen.

Fazerin pitsataikinapallot on ihan parhautta, ei viitsi nähdä vaivaa siihen, että tekisi itse.

Vierailija
19/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

2 h sulatus huoneenlämmössä, 5-10 min siihen, että tekee siitä pitsan ja toiset 10 min siihen kun paistaa sen.

Fazerin pitsataikinapallot on ihan parhautta, ei viitsi nähdä vaivaa siihen, että tekisi itse.

Voi kun olisivat laittaneet suolaa niihin. Pienellä pilattu tuote.

Vierailija
20/24 |
22.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

1-2 yötä nostatan jääkaapissa. Ensin koko taikinaa, ja sitten yksittäisinä palloina.

Mutta tulee niitä fazerin tai pirkan pakastetaikinoitakin käytettyä, ihan kelvollisia ovat, ja hintakin edullinen. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme yksi