Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Mikä siinä on, että vodkacocis paukku maistuu talvella paremmalta mökin lämmössä takan palaessa kuin kesällä?
Kommentit (7)
Kaada vodkan verran vielä inkivääriolutta sekaan ja juoma paranee paljon. Fever-Tree tai Bundaberg ovat parhaita, mutta muutkin toimivat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Takan palaessa? Siinähän voi palaa koko mökki. Kannattaa tilata nuohooja, ei se niin kallista ole, että siinä kohtaa kannattaisi säästöä.
Vierailija
Vierailija kirjoitti:
Ettäs kehtaat kehuskella:D
Kesällä laiturilla auringon paahteessa ja jääpaloilla höystettynä. On parempaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mulle maistuu eniten olut, ja se maistuu niin kesähelteillä, talvipakkasissa kuin myös kaikissa lämpötiloissa ja sääoloissa siinä välissä. Mutta ehkä parhaalta kesäillassa saunan vilvoitustauolla, kun ensin vaikka puita nakellut liiteriin muutaman tunnin.
Alue: Aihe vapaa
Ettäs kehtaat kehuskella:D