Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

IL: Fazerilta hämmentävä uutuus - Fazerin uuden makeislevyn valmistuksessa on käytetty kaakaon sijaan mallastettua kauraa ja ruista.

Vierailija
18.02.2025 |

Hinta jäi pois jutusta. Vilahti videolla. Olematon levy ehkä 30g, hintaa 4,90€, eli  150€/kg.

Varmaan viedään käsistä?

Ainahan toki riittää kokeilunhaluisia. 

Kommentit (61)

Vierailija
1/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta, onhan suklaakin ollut ylellisyystuote ja harvojen saatavilla silloin kun se on lanseerattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikku toimittajan mielestä hinta ei ole mainittava tekijä. 

Nimi oli Karoliina Kakk....o. Melkein tuli tehtyä Paasoset.

Vierailija
4/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toisaalta, onhan suklaakin ollut ylellisyystuote ja harvojen saatavilla silloin kun se on lanseerattu.

Kaakao on kallistunut hurjasti ilmastonmuutoksen takia. Ihan hyvä keksiä uusia tuotteita. Suklaa on matkalla luksustuotteeksi, kuten se oli 100 vuotta sitten.

Vierailija
5/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää olis ekologisempi vaihtoehto, jos vilja on kotimaasta ja suklaan valmistus tapahtuu niinikään kotimaassa. Kokeilen kyllä jos osuu kohdalle, kiiti vinkistä!

Vierailija
6/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ääh, mielummin ostaisin johanneksenleipäpuusta tehdyn levyn. Se muistuttaa suklaata, mutta on terveellisempää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuote jota kukaan ei toivonut mutta sellainen saatiin.

Vierailija
8/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Linkki, ennen kuin joku alkaa itkemään:

www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/917812a0-0e8a-405d-a8ec-cd9a2ec26199

Linkissä on video ja siinä tunnustetaan että kyse on woke-tempauksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä suklaasta, joten tuo marjaversio vaikuttaa aika mielenkiintoiselta.  

Vierailija
10/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Linkki, ennen kuin joku alkaa itkemään:

www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/917812a0-0e8a-405d-a8ec-cd9a2ec26199

Linkissä on video ja siinä tunnustetaan että kyse on woke-tempauksesta.

Ei tunnusteta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvikkeen vastiketta luksushintaan. 

 

Alkaako Paulig paahtamaan kohta voikukkia? Ja 50g paketille hinnaksi kymppi?

Vierailija
12/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pikku toimittajan mielestä hinta ei ole mainittava tekijä. 

Nimi oli Karoliina Kakk....o. Melkein tuli tehtyä Paasoset.

Huvittaako aina myös kun joku sanoo sanan "kakku"?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toisaalta, onhan suklaakin ollut ylellisyystuote ja harvojen saatavilla silloin kun se on lanseerattu.

 

Tämä on kuitenkin korvike, jolle on lätkäisty kymmenkertainen hinta aitoon verrattuna. Raaka-aineet kuitenkin halvat, eli mallas ja ruis. 

Kokeilunhaluisia apinoita tässä koijataan?

 

Vierailija
14/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Korvikkeen vastiketta luksushintaan. 

 

Alkaako Paulig paahtamaan kohta voikukkia? Ja 50g paketille hinnaksi kymppi?

Pula-ajan teeman voisi kaupallistaa. Kärsimyskahvia pula-ajan tarpeista, kymmenen euroa hintaa paketille ja puolet tuotosta ukrainan tueksi. Myynti olisi taattua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Linkki, ennen kuin joku alkaa itkemään:

www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/917812a0-0e8a-405d-a8ec-cd9a2ec26199

Linkissä on video ja siinä tunnustetaan että kyse on woke-tempauksesta.

 

 

Ei tunnusteta. Ja nytkö sekin fakta on wokea, että kaakaosadot pienenevät koko ajan ja kaakao kallistuu. Voi tosiaan hyvin olla, että suklaan massatuotanto loppuu. Kyllä ottaa persilja koville, kun ilmastonmuutos tulee kuluttajalle näkyväksi. Kieltäminen on aina vain vaikeampaa.

Vierailija
16/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En pidä suklaasta, joten tuo marjaversio vaikuttaa aika mielenkiintoiselta.  

Mikset syö marjoja? Tuossahan on tavoiteltu suklaan makua ja jakennetta. Tuskin pidät tuostakaan, jos et pidä suklaasta?

 

Vierailija
17/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Linkki, ennen kuin joku alkaa itkemään:

www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/917812a0-0e8a-405d-a8ec-cd9a2ec26199

Linkissä on video ja siinä tunnustetaan että kyse on woke-tempauksesta.

 

 

Ei tunnusteta. Ja nytkö sekin fakta on wokea, että kaakaosadot pienenevät koko ajan ja kaakao kallistuu. Voi tosiaan hyvin olla, että suklaan massatuotanto loppuu. Kyllä ottaa persilja koville, kun ilmastonmuutos tulee kuluttajalle näkyväksi. Kieltäminen on aina vain vaikeampaa.

 

Siis persuilla eikä persilja🤦

Vierailija
18/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Korvikkeen vastiketta luksushintaan. 

 

Alkaako Paulig paahtamaan kohta voikukkia? Ja 50g paketille hinnaksi kymppi?

Pula-ajan teeman voisi kaupallistaa. Kärsimyskahvia pula-ajan tarpeista, kymmenen euroa hintaa paketille ja puolet tuotosta ukrainan tueksi. Myynti olisi taattua.

Nauti sota-ajan tunnelmista!

Tosin tässä saatetaan päästä nauttimaan siitä ihan oikeesti. 

 

Vierailija
19/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toisaalta, onhan suklaakin ollut ylellisyystuote ja harvojen saatavilla silloin kun se on lanseerattu.

 

Tämä on kuitenkin korvike, jolle on lätkäisty kymmenkertainen hinta aitoon verrattuna. Raaka-aineet kuitenkin halvat, eli mallas ja ruis. 

Kokeilunhaluisia apinoita tässä koijataan?

 

 

Nyt aluksi nämä kokeilutuotteet ovat kalliita, koska niitä tehdään mitättömän pieniä eriä ja kehitystyö on varmasti ollut kallis. Tilanne tuskin tulee olemaan sama kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua. 

Pian katsotaan, missä menee suklaan hinnan kipuraja tavalliselle kuluttajalle. Tulen itse ihan hyvin toimeen, mutta huomaan, että vitonen levystä saa jo harkitsemaan, tarvitsenko sitä todella. Entä kun levy maksaa kympin? Tai kaksi?

 

Vierailija
20/61 |
18.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuote jota kukaan ei toivonut mutta sellainen saatiin.

 

Niin. Tuossa on tulevaisuus. Olen valmis poistumaan joukosta.