Miksi jotkut tietyt ihmiset tekee vielä nykyäänkin nuotiolla ruokaa?
Öööh nyt ei ole enää keskiaika?
Miksi jotkut tietyt ihmiset tekee vielä nykyäänkin ruokia ja juomia nuotiossa?
Kommentit (27)
Tulee hyvää kun käräyttää. Pannusta lähtee teflonit jos haluaa päästä samaan lopputulokseen.
Öööh,mene kysymään niiltä. Ei me tiedetä.
Eivät ole tietoisia, että sähköhella ja mikroaaltouuni on keksitty.
Vierailija kirjoitti:
Eivät ole tietoisia, että sähköhella ja mikroaaltouuni on keksitty.
Otatko ne luontoretkelle mukaasi?
Onko ne ne samat tietyt ihmiset, jotka syövät sitä puuroa?
Eivät halua käyttää ydinvoimalla tuotettua "puhdasta" sähköä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eivät ole tietoisia, että sähköhella ja mikroaaltouuni on keksitty.
Otatko ne luontoretkelle mukaasi?
Ottaisin ja lisäksi pitkän jatkojohdon virtaa varten, mutta en harrasta luontoretkeilyä.
Ainoa varma tapa joka ei petä,kaikki muu on epävarmaa.
Siksi, että kylmänä ja raakana ruoka ei ole niin hyvää ja sulavaa ja voi olla terveysriski.
Koska siten tehty ruoka on hyvää ja siihen on mahdollisuus.
Miksi jotkut tietyt ihmiset pääsee vieläkin tekemään tänne aloituksiaan?
Öööö...?
Ai Aki? Ehkä nuotiofiilis?