Miksi vihreä tee on niin hyvää?
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Et tiedä paremmasta, kokeilisit joskus mustaa teetä sitruunalla ja hunajalla.
Teehen ei laiteta sitruunaa tai hunajaa. Mehut erikseen. Vai ooksää joku teepussien käyttäjä?
Siinä on l-teaniinia joka tekee hyvää keholle ja mielelle.
Se on kyllä hyvää. Olen säännöllinen Teeleidissä kävijä ja juon aina vihreätä teetä.
Maustamaton on ihan samaa, kuin kesällä heiniä keittäisi. Illalla juotuna pahin mahdollinen yöunien viejä, paljon pahempi kuin kahvi. Liian monta kertaa olen kokeillut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et tiedä paremmasta, kokeilisit joskus mustaa teetä sitruunalla ja hunajalla.
Teehen ei laiteta sitruunaa tai hunajaa. Mehut erikseen. Vai ooksää joku teepussien käyttäjä?
Siihen voi laittaa vaikka piimää jos haluaa, ei kuulu sulle.
Vierailija kirjoitti:
Se on kyllä hyvää. Olen säännöllinen Teeleidissä kävijä ja juon aina vihreätä teetä.
Voit värjätä vettä myös kotonasi jos et tykkää oikeasta teestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et tiedä paremmasta, kokeilisit joskus mustaa teetä sitruunalla ja hunajalla.
Teehen ei laiteta sitruunaa tai hunajaa. Mehut erikseen. Vai ooksää joku teepussien käyttäjä?
Siihen voi laittaa vaikka piimää jos haluaa, ei kuulu sulle.
Se ei oo sitten teetä. Olis muutenkin aika vammasta laittaa piimää.
Aiheuttaa pahoinvointia mulle, ei pysty juomaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et tiedä paremmasta, kokeilisit joskus mustaa teetä sitruunalla ja hunajalla.
Teehen ei laiteta sitruunaa tai hunajaa. Mehut erikseen. Vai ooksää joku teepussien käyttäjä?
Siihen voi laittaa vaikka piimää jos haluaa, ei kuulu sulle.
Se ei oo sitten teetä. Olis muutenkin aika vammasta laittaa piimää.
Se on teetä piimällä, ääliö.
Musta tee hunajalla on parempaa :)
Juuri äskön katselin AI-hahmo Sofia Carterin (heh...) tuubivideon jolla "hän" väitti että vihreä tee (VT) kandee juoda mustapippurin ryydittämänä, koska ilman sitä VT:n terveysvaikutteiset katekiinit tuhotuvat hyvin nopeasti ihmisen vatsan lihansyöjämäisen happamuuden vuoksi (pH noin 2, mikä on esimerkiksi sata kertaa happamampi kuin pH 4, koska pH on logaritminen (log10) asteikko). Myös sitruuna ja C-vitamiini (askorbiinihappo*) suojelevat katekiinejä vatsahapoilta?
*a-skorbiini: skorbiinilta eli keripukilta suojeleva happo.
Et tiedä paremmasta, kokeilisit joskus mustaa teetä sitruunalla ja hunajalla.