kertokaas ny oikeen, että miten tuosta van Houten kaakaojauheesta saadaan ei-paskan makuista?
Kommentit (46)
Puolet sokeria puolet sitä jauhoa.
Kuuma maito ja sitten sokeria maun mukaan
Kuumaan maitoon 1 rkl kaakaojauhetta ja 1 rkl sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Lisätään siihen sokeria.
Ja kuumaa maitoa--> kaakaojuoma.
Sano miehellesi että lopettaa kaakaopurkkiin paskantamisen.
AP ilmeisesti kuvittelee Oboyn tms. olevan oikeaa kaakaota, ja sitten yllättyy kun täysi tavaraa onkin eri makuista.
Sellainen zoomer aloitus tällä kertaa.
Vierailija kirjoitti:
Voiko tehdä kauramaitoon?
Ei sellaista ole mutta kauraveteen voi !
Kauralitku toimii oikein hyvin. Itse käytän vaan sitä.
Vispataan kuuman maidon sekaan, tai kuumaan veteen, johon lisätään loraus kuohukermaa. Jauhetta ei tarvitse paljoa, ellei sitten tykkää oikein tummasta kaakaosta. Sokeri viimeiseksi maun mukaan, ja vielä viskiä tai rommia, miksei myös kermavaahtoa :)
Itsehän en käytä tuota kuin leivonnaisiin.On liian kaakaoinen.Osta jotain kaakaojuomaan tarkoitettua jauhoa jossa on sokeri ja maitojauhe jo lisättynä on paremman makuista.
Mitä AP yrittää saada aikaan.
Kannattaa googlata Mitä tehdä kaakaosta ja valita sieltä.
Vierailija kirjoitti:
Itsehän en käytä tuota kuin leivonnaisiin.On liian kaakaoinen.Osta jotain kaakaojuomaan tarkoitettua jauhoa jossa on sokeri ja maitojauhe jo lisättynä on paremman makuista.
On se tosiaan yllätys, että 100% aine on vahvan makuista. Ei sitä ole tarkoituskaan mättää nesteeseen yhtä paljon kun niitä lasten valmissekoituksia.
En ymmärrä miksi te pilaatte kaakaon sokerilla? Sama sitten ostaa ihan normaalia nesquickia.
Kertokaa samalla miten sen saa sekoitettua? Vaikka miten yrittää laittaa kuumaa nestettä ja vaikka puoli tuntia sekoittaa sitä lusikalla niin aina on semmoisia inhottavia hajoavia kaakaopaakkuja seassa. Hyi.
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä miksi te pilaatte kaakaon sokerilla? Sama sitten ostaa ihan normaalia nesquickia.
Kertokaa samalla miten sen saa sekoitettua? Vaikka miten yrittää laittaa kuumaa nestettä ja vaikka puoli tuntia sekoittaa sitä lusikalla niin aina on semmoisia inhottavia hajoavia kaakaopaakkuja seassa. Hyi.
Käsivispilällä kattilassa sen saa sekoitettua, ei siihen mene kuin hetki.
Van Houten, sokeria 0,6 g/100grammaa
O'Boy, sokeria 80g / 100 grammaa.
Tuossa se vmakuero löytyy.
Lisätään siihen sokeria.