Mikä on maultaan paras paprika? Vihreä, punainen vai keltainen
Kommentit (9)
Punainen ja keltainen on hyviä vihreä ei
Punainen ehdottomasti. Vihreästä raa'asta paprikasta puhkesi järjen vievä kutina ja ihottuma.
Vihreä paprika on raaka ja sitä käytetään kypsennettynä. Paidoissa, paistettuna lisäkkeenä jne. Itse paistan usein vihreää paprikaa ja reilusti sipulia itselleni tortillaletun täytteeksi jos olen yksin kotona ja lettuja on jäänyt yli vaikka viikonlopulta. Lihasta en oikein edes välitä.
Vierailija kirjoitti:
Vihreä paprika on raaka ja sitä käytetään kypsennettynä. Paidoissa, paistettuna lisäkkeenä jne. Itse paistan usein vihreää paprikaa ja reilusti sipulia itselleni tortillaletun täytteeksi jos olen yksin kotona ja lettuja on jäänyt yli vaikka viikonlopulta. Lihasta en oikein edes välitä.
Padoissa, ei paidoissa. Siis pataruoissa.
Keltainen suippopaprika on nannaa. Niitä ei vaan thdo saada pestyä kunnolla puhtaaksi myrkyistä.
Oranssi. Valkoinen on tylsimmän makuinen, tumma violetti oli vähän pettymys.
Punainen, vihreä, keltainen järjestyksessä.
Käytän vihreää ruoanlaitossa, punaista ja keltaista salaatissa ja sellaisenaan.