Tein juuri oikeaoppista egg fried riceä
Savuavan kuuma hiiliteräspannu, rapsiöljyä, valkosipulia, salottisipulia, kananmunaa, eilen vartavasten keitettyä riisiä, paahdettua seesamiöljyä ja vähäsuolaista soijaa. Pinnalle kevätsipulia. Syödään oikeaoppisesti lusikalla riisikulhosta.
Kommentit (7)
Tulipa kyllä todella hyvää. Joskus kannattaa nähdä vähän vaivaa ja tehdä tuo riisi jo edellisenä päivänä.
??? Pitäiskö kaikkien nyt selostaa kokkailunsa tänne. Älkää ihmeessä. Ei kiinnosta. Kokkailupalstat on erikseen.
Vierailija kirjoitti:
??? Pitäiskö kaikkien nyt selostaa kokkailunsa tänne. Älkää ihmeessä. Ei kiinnosta. Kokkailupalstat on erikseen.
Koetapa estää vellihousu :D
Taitaa ahdistaa kun itse osaa vain keittää pottuja.
Nostetaanpas että ahdistaa vielä enemmän :)
Ja on muuten hyvää. Kannattaa kokeilla.