Taas sai ravintolassa käytännössä itse tehdä ruuan
Miksei laiteta sitä ruokaa valmiiksi ennenkuin se tuodaan asiakkaalle? Leivät joutuu voitelemaan asiakas itse, pahimmillaan perunat kuorimaan, kastikkeet usein joutuu itse lisäämään ja ketsupit jo ihan ranskalaisiin.
Usein ruuan saatuaan menee vielä valmisteluihin asiakkaalla enemmän aikaa kuin syömiseen!
Kommentit (10)
Mäkkäristä saa valmiit annokset sen kun syö.
Hemmetti, joutui vielä itse syömäänkin.
Vierailija kirjoitti:
Mäkkäristä saa valmiit annokset sen kun syö.
Joudut avaamaan paketin ja lisäämään itse ketsupin ja suolan.
Mahdatko nyt kuvailla oikeaa ravintolaa vai jotain ilmaista työttömien ruokailua?
Ei nimittäin ole koskaan tullut eteen ravintolaa, jossa perunat joutuu kuorimaan itse. Paitsi silloin, kun ruokana on kuorineen syötäväksi tarkoitettuja perunoita. Ketsuppia ei näissä ravintoloissa ole edes tarjolla.
--Ketsuppia ei näissä ravintoloissa ole edes tarjolla.
- Eipä niin. Lautasella on sen sijaan pikkiriikkinen yrttikukkanen ja aina se iänikuinen parsanvarsi, pyöreäksi muotoiltu kooltaan golfpallon luokkaa oleva liha/kala/blöfrrshjöö sekä vauhdikas viiva jotain kastiketta. Viinit yleensä laadukkaita ja pikkupieruissa sitä syö vaikka niittykukkia ja kolmionmuotoon muussattua sianmaksaa.
Miksi laitetaan se pakollinen sininen kukka annokseen missä on esimerkiksi lohta ja mätiä. Miten se on loogisempaa kuin esimerkiksi ketsuppipullo pöydässä?
Valitse itse paikkasi niin, että se miellyttää.
Eräässä ravintolassa olivat kassalla tippiä vailla vaikka asiakkaat joutuivat itse ruokansa tilaamaan ja hakemaan tiskiltä.