Lue keskustelun säännöt.
Kauanko 500g lohipala uunissa?
Kommentit (13)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
2 tuntia per kilo.
Kuivaa tulee. Tunti per kilo riittää
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riippuu onko kirjolohi vai merilohi. Rasvaisempana kirjolohi noin10 min. kauemmin.
Paistoaika riippuu eniten fileen paksuudesta. 30 minuuttia on aika hyvä arvio, kun lämpötila on 200 astetta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
On myös sun mausta kiinni, sellainen alle 60 asteinen sisälämpötila on todella mehevää ja tulee helposti varttissa. Jos taas haluat koppuraista kuorta, niin 25-30 min.
Kun valkoista rasvaa on pinnassa niin on kypsä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riittää 150-175 astetta ja silleen, että jää pinkiksi ja meheväksi sisältä. 200 astetta ja 20 minuuttia, niin pilaat lohesi.
Riittää.